Roma postigla dogovor s nadolazećom zvijezdom Ajaxa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 31.05.18. | 10:23

Roma gradi momčad za budućnost.

Polufinalist ovogodišnje Lige prvaka, talijanska Roma, gradi budućnost za ostanak u najelitnijem društvu europskog (i svjetskog) nogometa.

U svojim redovima već imaju odličnog Cengiza Undera, 20-godišnjeg Turčina koji je ove sezone u 25 nastupa upisao sedam pogodaka za 'Vučicu'.

Osim njega, prije par dana su i službeno predstavili Antu Ćorića u svom dresu, u transferu procijenjenom na 7 milijuna eura.

Čini se kako će ofenzivni dio momčadi zaokružiti sa nadolazećom zvijezdom nizozemskog nogometa, Justinom Kluivertom.

Klub iz 'Vječnog grada' postigao je dogovor sa 19-godišnjim nogometašem koji je ove sezone zabio 10 pogodaka u 30 nastupa za 'Kopljanike', piše ugledna Gazzetta dello Sport.

Sportski direktor 'Vučice' Monchi, obavio je razgovore s poznatim agentom Minom Raiolom koji zastupa 19-godišnjeg krilnog napadača i uspio predobiti usluge sina poznatog Patricka Kluiverta, za kojeg je još bio izrazito zainteresiran milanski Inter.

Ipak, iako su klub i igrač sve dogovorili, još ništa nije gotovo jer Kluivert ima ugovor s amsterdamskim klubom do ljeta 2019. godine.

Ajax ga procjenjuje na iznos između 30 i 35 milijuna eura, dok je rimski klub zasad spreman izdvojiti samo 20 milijuna, tako da im predstoje dugi pregovori, kako bi Kluivert obukao dres 'Vučice' već ovo ljeto.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

RomaJustin KluivertAjax

Ostale Vijesti