Realu El Clasico na transfer tržnici: Talentirani veznjak odbio Barcu i otišao u Madrid

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 08:53

Zinedine Zidane osigurao je prvo ovoljetno pojačanje, za 18 milijuna eura iz Betisa stiže jedan od najtalentiranijih europskih veznjaka.

Marca tvrdi kako će Real danas predstaviti igrača, a prođe li liječnički pregled danas ujutru parafirat će šestogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom.

Ceballos je karijeru započeo u Betisovom velikom rivalu Sevilli pristupivši s osam godina njezinoj školi nogometa, ali nakon pet godina su mu se zahvalili zbog kroničnog bronhitisa.

Ali potom se dogodio najgori mogući rasplet za Sevillu, mali je otišao u ljutitog rivala Betis i ostalo je povijesti, ove godine odigrao je sjajnu sezonu za klub i potom je finiširao odličnim nastupom na Euru do 21 godine gdje je izabran za najboljeg igrača.

Ceballos je već godinama jedna od najperspektivnijih nadolazećih zvijezda svjetskog nogometa, za njegov potpis još prije dvije godine tukli su se Liverpool i Arsenal, ali odlučio je ostati u Sevill i dočekati „nogometnu punoljetnost“ te zrelo izabrao klub za kojeg misli da će najviše odgovarati njegovoj karijeri.

Uskoro bi se trebao priključiti momčadi na turneji po SAD-u, a za desetak dana ukrcat će se na avion sa suigračima iz mlade reprezentacije Marcom Asensiom i Jesusom Vallejom.

Talentiranog igrača željela je Barcelona, ali ovo očigledno nije njezina godina, nakon prvenstva i Lige prvaka Real im je ispred nosa oteo i jednog od najtalentiranijih španjolskih igrača.

 

(foto: Action Images)


Tagovi

Dani CeballosBetisReal MadridBarcelonaprijelazni roktransferi

Ostale Vijesti