REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

RB Leipzig da listić digne, Fener dobitak poveća, a Rangers osigura

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.02.22. | 10:40

Nedjelja za dobitak i poklone Germanije

Što je vikend bez utakmica? A što je nedjelja bez najvećih tečajeva? E pa Germania kao i svakog dana donosi poklone u najvećim tečajevima. Tu su pobjede Fenerbahčea, RB Leipziga i Gl. Rangersa s najvećim tečajevima u Germaniji. Tako da ako želite danas dobro zaraditi i još vjerujete u ovaj trojac onda znate što vam je raditi.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

FENERBAHČE – HATAYSPOR (17:00) JEDINICA 1.80

Samo je bod razlike između ove dvije momčadi. Međutim povijest, tradicija i kvaliteta momčad trebala bi biti na strani domaćina, a da je tako moraju to potvrditi danas. Prošle sezone su se borili za naslov, a ove više nemaju sreće nego što su nešto lošiji od prošle godine. Bilježili su u posljednje vrijeme poraze i remije, ali nisu ni njihovi gosti današnji ništa bolji. Zato danas ističemo na pobjedu Fenera.

HERTHA - RB LEIPZIG (19:30) DVOJKA 1.60

Puno je izostanaka kod domaćina, a gosti stižu u metropolu kao izvjesni favoriti. Pod Domenicom Teodescom izgledaju sve bolje i penju se po ljestvici prema mjestima koja vode u Europu. Loš start mogao ih je koštati plasmana u Europu, ali sad su na dobrom putu da isprave štetu. Predvođeni Joškom Gvardiolom i Danijem Olmom danas bi po svim parametrima trebali odnijeti tri boda kući. Teško čudo će biti ako se to ne dogodi.

DUNDEE - GL. RANGERS (13:00) DVOJKA 1.35

Sve osim pobjede Rangersa je ovdje ravno čudu. Pomeli su u četvrtak Borussiju Dortmund na njihovom terenu, a sad bi mogli isto napraviti Dundee Unitedu kod njih doma. U velikoj su borbi s Celticom za obraniti naslov, a trenutno kaskaju za bod i nalaze se na drugom mjestu. Stoga danas moraju nastaviti s pobjedama, jer bilo koji drugi ishod će ih izbaciti iz utrke.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Najveći tečajeviNaplati najveći promašajpogodi najveći tečajGermania daje najveće tečajeveGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti