Posljednjih 2.000 kuna odlazi u Rovinj!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 11:24

Imamo i posljednjeg dobitnika u našem nagradnom natjecanju!

Za vrijeme SP-a u Rusiji trajalo je naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem je svaki dan jedan igrač imao priliku osvojiti 2.000 kuna. Nagradu je dobivao onaj igrač koji je odigrao listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno je morao biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju su ušli listići sa jednim promašenim parom, a 2.000 kuna je dobivao igrač koji je imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila su OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Jučer, posljednjeg dana Svjetskog prvenstva u Rusiji, podijelili smo i zadnju nagradu u našem nagradnom natjecanju. 2.000 kuna odlazi u Rovinj, našem igraču koji je složio zanimljivi listić sa 12 parova, na kojem je promašio samo finale Wimbledona, na kojem je odigrao da će u dvoboju između Đokovića i Andersona biti više od 38,5 poena.

Time je pao ovaj listić i dobitak od 3.421 kn, ali stigla je najbolja utjeha, budući da je ukupni tečaj pogođenih parova iznosio 668,15, što je bilo najviše tijekom jučerašnjeg dana. Čestitamo! 

Germania - kladionica koja daje više

 


Tagovi

Naplati najveći promašajGermania Sport

Ostale Vijesti