Pobjedama Orijenta (1,95), Španjolske (2,15) i Leganesa (1,95), bit će vam puna kesa

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.10.23. | 10:27

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Današnja nedjelja rezervirana je za kvalifikacije za Euro 2024., iz kojih imamo najveći tečaj na pobjedu Španjolske, ali nismo zanemarili i ostatak nogometne ponude, tako da nudimo i najveće tečajeve na pobjede Orijenta i Leganesa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Orijent – Dugopolje (15.00), JEDINICA, 2.35

Druga utakmica 10. kola 1.NL igra se na Krimeji između osmog Orijenta i četvrtog Dugopolja. No, riječka momčad ima samo tri boda manje te bi se uz današnji trijumf bodovno izjednačila s Dugopoljem koje nije slavilo već četiri kola. Zanimljivo, od posljednjih pet međusobnih susreta, Orijent nijednom nije izgubio od Dugopolja.

Leganes – Amorebieta (18.30), JEDINICA, 1.95

Domaćin se nalazi na 4. mjestu prvenstvene ljestvice, dok su gosti u zoni koja vodi u niži rang. Dijeli ih čak 10 bodova, Amorebieta na pet ovosezonskih gostovanja ima samo jedan osvojen bod, a u zadnja tri međusobna duela Leganes je slavio. Sve upućuje na jedinicu..

Norveška – Španjolska (20.45), DVOJKA, 2.15

Norveška se u prošlom kolu lagano obračunala s Ciprom (4-0), a Španjolska je kasnim golovima slomila Škotsku 2-0. La Roja sada ima dva boda više, ali i utakmicu manje od Norveške. Haaland, Odegaard i društvo danas moraju pobijediti kako bi ostali u utrci za Euro. U slučaju poraza, Španjolci i Škoti bi izborili Njemačku. Remi Skandinavce drži još samo u teoriji u igri. Morat će ići na pobjedu i ostaviti puno prostora u obrani, a tu će do izražaja doći španjolska kvaliteta.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti