REUTERS/Sebastian Castaneda
REUTERS/Sebastian Castaneda

Peru čekira kartu za Katar, hoćete li i vi s njima?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.06.22. | 10:04

Ovako nešto nećete naći nigdje

Od jučerašnjih najvećih tečajeva tek jedan nije prošao, a t one znači da nećemo i danas probati skinuti ih opet. Kao i svakog dana Germanija vam donosi najveće tečajeve, a početak tjedna možete obilježiti dobitnim listićem.

Baš to vam danas osigurava Germania s poklonima iz Lige nacija, kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i jednim košarkaškim parom. Pobjede Perua, Francuske i Efesa mogu vam donijeti dobru zaradu. Prilika je to za dobar dobitak i džeparac za osigurati bijeg od vrućina. Dodajmo da i dobra kombinacija parova u Germaniji vam može osigurati let u Katar.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

AUSTRALIJA - PERU (20.00) DVOJKA 2.10

Danas ćemo saznati predzadnjeg putnika za Svjetsko prvenstvo! Australia je nedavno svladala UEA u azijskim dokvalifikacijama za interkontinentalni playoff i tako kao petoplasirana momčad Azije izborila utakmicu protiv petoplasirane momčadi Južne Amerike, a koja se igra u Al-Rayyanu okrugu glavnog grada Katara Dohe. Pobjednik će izboriti plasman na Mundial, a zanimljivo, ove dvije reprezentacije susrele su se u skupini na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Slavio je Peru s 2:0.

FRANCUSKA – HRVATSKA (20.45) JEDINICA 1.65

Francuska u ovom izdanju Lige nacija ne zna za pobjedu i ima dva remija. Kako je rekao strijelac za pobjedu protiv Danske u Kopenhagenu Mario Pašalić 'u grupi je kupus'. Da bi se raščistio imaju priliku to napraviti jedni i drugi. Hrvatska bi se eventualnom pobjedom odlijepila na plus pet Francuzima. Ono što je sigurno da nas čeka još jedna zanimljiva borba svjetskih prvaka i doprvaka. Francuzima treba pobjeda za popravak ovog ciklusa, a ako vjerujete da mogu do nje sjajan tečaj dobivate u Germaniji.

EFES – FENERBAHČE (19.30) JEDINICA 1.55

Prilika je ovo Efesu da se vrati u priliku da ponovno podizanje pehara prvaka. Trenutni omjer u seriji je 2:1 za goste i tek jedna pobjeda dijeli ih od prekida dominacije koju su započeli domaćini 2018. godine, a preuzeli su je baš od njih. Jedna dobra večer Larkina i Micića mogla bi ponovno sve okrenuti i odvesti u dramatičnu završnicu borbu za prvaka Turske.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania CasinoGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti