Osvojio dva naslova s LeBronom i Wadeom, sada potpisuje za Budućnost

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.12.18. | 11:45

Podgoričani ne staju s pojačanjima.

Nevjerojatna tri dana u redovima Budućnosti. Nakon što su prekjučer potpisali najveću zvijezdu ABA lige Gogu Bitadzea, jučer navečer dogovorili su dolazak Jamesa Bella koji je taman dobio raskid ugovora u Cedeviti, a danas nam stižu nove informacije iz crnogorske metropole. 

Kako prenosi Sportando, a radi se o vrlo relevantnom i pouzdanom izvoru, Budućnost dogovara posljednje detalje oko dolaska Norrisa Colea. Radi se o igraču koji je od 2011. do 2015. nosio dres Miami Heata, a u društvu LeBron Jamesa, Dwyane Wadea i Chris Bosha osvojio je dva naslova prvaka 2012. i 2013. godine. 

Pritom treba napomenuti kako je Cole imao vrlo bitnu ulogu u rotaciji Miamija, u obje šampionske sezone imao je 20 minuta u prosjeku što dovoljno govori da nije bio prolaznik u tada najboljoj momčadi svijeta. 

U NBA ligi zadržao se do sezone 2016/17, nosio je još dresove New Orleansa i Oklahome, dok je izvan najjače svjetske lige još igrao za kineski Shandong, Maccabi Tel Aviv i talijanski Avellino, s kojim je raskinuo ugovor jer su Talijani upali u financijske probleme. U njihovom je dresu ove sezone bio sjajan i zabijao je nešto više od 16 poena u prosjeku.

Pregovore s jedinim regionalnim euroligašem trebao bi okončati danas, kako bi na vrijeme bio registriran da nastupi u daljnjoj fazi ABA lige.

(foto: Reuters)


Tagovi

Norris Cole

Ostale Vijesti