Germania
Germania

Odigraj na Monaco osjeti se bogato, tu je i Boavista da bi bila punija lista

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.11.22. | 11:19

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Dok čekamo Katar zadovoljit ćemo se još koji dan s nekim drugim sportskim događajima. Čak i kad vam se čini da nema ništa za ispratiti mi za vas pronađemo neke klasike. Kao i svakog dana Germania vam donosi tri para s najvećim tečajem u državi.

Za one koji vjeruju u Portsmouth, Boavistu i Monaco tu su sjajni pokloni od Germanije.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Portsmouth – Derby County (21.00) JEDINICA 2.50

Ovo će bit napet dvoboj. Jednak broj bodova, gotovo identična gol-razlika i jedna utakmica manjka za domaćine koji su na petom mjestu dok je Derby na šestom. Domaćini su i u nešto boljoj formi, u posljednjih šet utakmica ne znaju za poraz pa se danas čine sigurnija oklada.

BSAD - Boavista (21.30) DVOJKA 2.00

Idealna je ovo prilika za Boavistu da prekine crni niz bez pobjede. Šest utakmica ne znaju kako je slaviti. Danas bi mogli pobjedu upisati protiv niželigaša u Kupu. Ni njihovi današnji nisu u formi, u pet utakmica tek jedna pobjeda, remi i tri poraza. Tako da je ovo prilika za Boavistu koju ne smije propustiti.

Monaco – Baskonia (19.00) JEDINICA 1.35

Monaco ima pet pobjeda i dva poraza u dosadašnjoj euroligaškoj kampanji i klub iz Kneževine je jedno od najugodnijih iznenađenja na startu sezone. U isti koš možemo strpati i Baskoniju koja ima tek pobjedu manje i sigurno da nas večeras očekuje izuzetno uzbudljiva utakmica u kojoj prednosti ipak ide Monacu zbog domaćeg parketa.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

 


Tagovi

Najveći tečajeviNaplati najveći promašajGermania daje najveće tečajeveGermania Sport

Ostale Vijesti