Nema potrebe da se nerviraš, danas igraju Barcelona (1.60), Utrecht (1.80) i Besiktas (2.45)!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.05.24. | 10:08

Najveći tečajevi samo u Germaniji.

Germania sport za danas je pripremila pravu poslasticu, najveće tečajeve na dva nogometna kluba (Besiktas i Utrecht) te košarkašku Barcelonu koja na Tenerifama lovi plasman u polufinale prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Besiktas - Trabzonspor (19.45), JEDINICA 2.45

Na Atatürkovom olimpijskom stadionu u Istanbulu igra se finale turskog Kupa između Crnih orlova i Oluje s Crnog mora, kako tepaju Trabzonsporu, bivšem klubu Nenada Bjelice. Član Besiktasa je Ante Rebić, koji je zadnji put nastupio za Crno-bijele 16. ožujka, dakle neće ni večeras, dok su igrači gostiju Filip Benković i Mislav Oršić; Big Ben je zadnji put nastupio 3. travnja, a povratnik nakon teške ozljede koljena, naš Oršić, prošle subote protiv Basaksehira jednu minutu, ukupno njih 59 ove sezone nakon oporavka. Možda dobije prigodu u finalu, poglavito dođe li do produžetaka. Orša je u Dinamu bio navikao na trofeje... Inače, u prvenstvu je Trabzon na svom terenu još pod Bjelicom isprašio Besiktas 3-0, ovog proljeća u europskom dijelu Istanbula završilo je 2-0 za domaće.

Utrecht - Sparta Rotterdam (21.00), JEDINICA 1.80

Drugi nizozemski polufinale za Konferencijsku ligu. Kada su se posljednji put susreli Sparta je trijumfirala 1-0 kao gost na stadionu Galgenwaard 12. svibnja. Camiel Neghli postigao je jedini pogodak u 68. minuti. Utrecht je imao osam pobjeda, pet remija i pet poraza u 18 domaćih utakmica ove sezone. Sparta je, pak, imala osam pobjeda, šest remija i pet poraza u svojih 19 gostovanja.

Tenerife - Barcelona, DVOJKA 1.60

Barcelona se ispadanjem iz Eurolige fokusirala na domaće prvenstvo u kojem love četvrtfinale. U prvoj utakmici košarkaška Blaugrana svladala je Tenerife 96-86, a serija se sada seli na otok u Atlantiku. Barcelona je Tenerife svladala u posljednjih devet međusobnih susreta, od čega triput na Tenerifama. Blaugrana ne bilježi najbolju sezonu u svojoj povijesti, dapače, no i takva neuvjerljiva prilični je favorit protiv današnjeg suparnika koji bi joj omogućio El Clasico u polufinalu. Naime, Real Madrid je svladao Gran Canariju s 2-0 u pobjedama.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti