JON NAZCA/Action Images
JON NAZCA/Action Images

Najava dana: Polufinale Lige prvaka i ostali sportski događaji

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 27.04.21. | 07:44

Pogledajte što nas danas očekuje.

Real Madrid – Chelsea 21:00

(Nogomet – Liga prvaka)

Utakmica dana, odnosno okršaj u Madridu, ne smije se ni po čemu procijeniti izvjesnim. Dapače, prije će se opipavati puls, a Zidane će tražiti slabu točku u Tuhelovoj formaciji. Englezi će morati nešto poboljšati u svojoj igri, jer ako se ponovi izdanje iz druge utakmice s Portom, Real Madrid će ga sigurno na domaćem terenu iskoristiti. Inače, Chelsea je prije ove utakmice minimalno pobijedio Hammerse, dok je Real odigrao iks protiv Betisa, što je ujedno bila i njihova 17. utakmica bez poraza u svim natjecanjima.

Berntford – Rotherham 20:00

(Nogomet – Championship)

Jedinica brani treću poziciju Brentforda od Bournemoutha, Swanseaja i Barnsleyja, koji zaostaju samo jedan bod. To ne odgovara Rotherhamu, koji je među tri fenjeraša. Naime, gosti su vezali četiri poraza, a Brentford ih godinama redovito dobiva. Prošli put rezultat je bio 0: 2.

Empoli – Chievo 16:00

(Nogomet – Serie B)

Doigravanje je cilj Chieva, Reggina mu puše po vratu, tako da put u goste lideru zasigurno nije ugodan. Uostalom, Empoli je do sada poražen samo jednom pa možemo reći da je ispit zrelosti za Serie A položio bez greške. Međutim, igračima se savjetuje da budu oprezni ... Da li je slučajno da ove dvije ekipe šest puta zaredom igraju neriješeno, prosudite sami ...

Nurnberg – Kiel 18:30

(Nogomet – 2. Bundesliga)

Kiel pretendira na treće mjesto, koja je trenutno u posjedu Hamburgera. Barem tako govori tablica, ali ne treba zaboraviti da ova momčad trenutno oscilira u igri. Porazi od Bochuma, Heidenheima imneriješeno protiv Hamburga dokaz su da se Nürnberg ne mora bojati. Uostalom, ova je momčad šest puta zaredom neporažena, tako da bez brige može igrati s Kielom, koji ih je posljednji put dobio u prosincu s minimalcem.

Cedevita Olimpija – Mega 18:00

(Košarka – ABA)

Prije dvoboja protiv Cedevite Olimpije, trener Mege Vladimir Jovanović izjavio je da će njegova momčad pokušati iskoristiti svaku šansu koja se ukaže u Ljubljani. Domaćin utakmicom rješava pitanje doigravanja pa će Mega biti pod pritiskom fokusiranog rivala kojem se predviđa visok plasman, ali i dobre igre u Europi ove sezone. Nakon 25 kola ABA lige, Mega je na šestom mjestu s rezultatom 14-11, dok je Cedevita Olimpija na petom mjestu sa 17 pobjeda i osam poraza. Mega je posljednji međusobni dvoboj izgubila sa 88:93.

Igokea – Mornar 18:00

(Košarka – ABA)

Važna utakmica igra se u Laktašima! Obje se momčadi brane od Cedevite, iako je Igokei lakše, budući da je na dva boda u odnosu na Slovence. Mornar će sigurno biti pod većim pritiskom jer igra u gostima, očekuje se tvrda utakmica, a ne treba zaboraviti da je u Barani u siječnju posljednji meč pobijedio s 90:76. Tako stvari stoje, pa treba očekivati vrlo tešku i neizvjesnu utakmici.

Farense – Portimonense 22:45

(Nogomet – Primeira)

Domaća momčad je na fenjeraškim konopcima pa im malo znači što su u prošlom kolu svladali posrnulu Ferreiru. Portimonense je osrednja momčad, a u prethodnoj je utakmici Benfica deklasirala s 1:5. Gosti će se za to pokušati iskupiti, odnosno nastaviti niz koji je trenutno na četiri uzastopne pobjede u međusobnim susretima.

Hatay – Genclerbirligi 19:30

(Nogomet – Super lig)

Gostujući Genclerbirligi tek je 20. na tablici, što znači da se gotovo svi nadaju da iz susreta s ovim protivnikom mogu dobiti puni plijen, Hatay nije iznimka, unatoč nedavnim pogreškama. Domaća momčad pokušat će im se osvetiti za poraz od 3:1 u siječnju. Trenutno imaju ekipu koja to može ostvariti.

Real Madrid – Efes 19:00

(Košarka – Euroliga)

Efes je trenutno prejak ne samo za Real Madrid koji je usred sezone pustio dva vrlo važna igrača, već i za mnoge druge rivale u Europi. Ergin Ataman pogodio je formu i doveo je gotovo do savršenstva za četvrtfinale pa ne bi bilo čudno da ova serija doista završi nakon svega tri utakmice. Gledajući kako je Real izgledao u prethodna dva susreta, sa 63 i 68 postignutih naspram preko 90 primljenih koševa, nema se puno o čemu razmišljati.

 

 

 

 

 


Tagovi

najava danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti