REUTERS / Piroschka Van De Wouw
REUTERS / Piroschka Van De Wouw

Najava dana: Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 03.08.21. | 07:34

Pogledajte što smo za danas pripremili...

SPARTA PRAG – MONACO, 19.00

(Nogomet, kvalifikacije za Ligu prvaka)

Sparta je prošle sezone ušla u formu, barem onu europsku, nakon nekoliko sezone stagnacije. Prošle godine je zaigrala u grupnoj fazi Europske lige, što je porhvat vrijedan hvale. Monaco predvođen Nikom Kovačem je svakako kvalitetniji, teško da će česi proći kraj hit ekipe francuskog prvenstva.

CLUJ– YOUNG BOYS 20.00

(Nogomet, kvalifikacije za Ligu prvaka)

E ovoće biti zanimljivo. Cluj je tradicionalno neugodan na domaćem terenu, sjetite se samo Dinama. Young Boysi su pak izuzetno napadački orijentirana ekipa. Očekuje nas neizvjesni dvomeč u kojem će puno toga ovisiti o prvoj utakmici, gdje Cluj traži svoju šanu za prolaz dalje

GENK – ŠAHTAR, 20.00

(Nogomet, kvalifikacije za Ligu prvaka)

Genk je nesiguran, Šahtar frca od samopouzdanja. Belgijski doprvak je loše ušao u sezonu, a Šahtar je sigurnim pobjedama otvorio domicilno prvenstvo. Sve upućuje na pobjedu gostiju, no utakmice se dobivaju na terenu, ne na papiru.

PSV – MIDTYLLAND, 20.00

(Nogomet, kvalifikacije za Ligu prvaka)

PSV je u prošloj kvalifikacijskoj stepenici pregazio Galatasary i može gledati prema daljnjim koracima s optimizmom. S druge strane, brine prodaja Malena u BVB, to će sigurno malo otupiti njihove napadačke ambicije. Danci su doputovali u goste kod puno bolje ekipe, no Midtyjlland svakako može iznenaditi.

OLYMPIACOS – LUDOGORETS, 21.00

(Nogomet, kvalifikacije za Ligu prvaka)

Prvak Grčke je na papiru favorit. No, Bugari su sve samo ne naivni u ovom natjecanju. Imaju višegodišnje iskustvo igranja protiv ovakvih protivnika, i ako ništa, pružit će dobar otpor na Pireji. Uzvrat će, ako si Bugari osiguraju aktivan rezultat, svakako biti napet poput trilera.

MALMO – RANGERS 19.00

(Nogomet, kvalifikacije za Ligu prvaka)

Šveđani ove sezone voze na Čolakov pogon. Bivši Rijekin napadač je u strašnoj formi i svakako će biti napast za obranu gostiju. Rangersi su, nakon duge stagnacije, napokon u vrhu škotskog nogometa što se dobrim dijelim može objasniti angažmanom Stevena Gerrarda na klupi kultnog Ibrox Parka. Možda i najneizvjesniji susret ovog ciklusa

AKUREYRI – KEFLAVIK 20.00

(Nogomet, Island 1.)

Dobri stari Island. Na krajnjem sjeveru kontienta sezona već dugo traje, kao i uvijek, prepuna je iznenađenja. Pratimo sraz između gostiju iz predgrađa Reykjavika i domaćina koji obitava na krajnjem sjeveru zemlje. Na tablici ih dijeli svega nekoliko bodova, sve je to tu negdje, a i forma je šarena. Gotovo pa nemoguće za predvidjeti...

FYLKNIR – LEIKNIR 21.15

(Nogomet, Island 1.)

Još jedan susret susjeda s donjeg dijela tablice. Oba tima imaju šarenu formu, no Fylkir, kojem opasno prijeti crvena zona i potencijalno ispadanje, broji dvije pobjede u posljednja dva susreta. Protiv Leiknira na domaćem terenu bi to trebalo biti dovoljno. No, teško je reći hoće li to zbilja biti tako, međusobni omjer i posljednje utakmice nam ne daju nikakve informacije o tome što bi se moglo događati večeras.

KYRGIOS – MCDONALD 16:00

(Tenis ATP Washington)

Vršnjaci će danas na teren po prvi puta jedan protiv drugog. Naravno Kyrgios je siroj javnosti poznatiji od relativno anonimnog 107. igrača svijeta, premda to za Australca ne znaći ništa. Može izgubiti od bilo koga, pa tako i od slabijeg igrača od sebe, koji usput rečeno nastupa na domaćem terenu u Washingtonu.

VEKIĆ – PUTINTSEVA 19:00

(Tenis, WTA San Jose)

Donna je odradila dobar posao na igrama u Tokiju, i prepuna samopouzdanja putuje u daleki SAD. Tamo ju čeka Kazahstanka Putintseva s kojom se naša Donna jako dobro poznaje. Iako Yulia trenutno stoji nešto bolje na WTA listi od naše tenisačice, Donna je u pet dosadašnjih mečeva, slavila čak četiri puta,. Pobjeda je izgledna, no sve se, kao i uvijek, dokazuje na terenu.



Tagovi

najava danakladionicaGermania Sport kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti