ANGELIKA WARMUTH/Action Images
ANGELIKA WARMUTH/Action Images

Najava dana: Dan u znaku azijskih kvalifikacija za SP i Roland Garrosa

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.06.21. | 08:00

Ovo su najzanimljivije utakmice dana.

11:00 Đoković – Musetti

(Roland Garros -1/8 finale)

Impresivnog Novaka Đokovića, prvog igrača ATP ljestvice, trebao bi očekivati rutinski posao protiv 76. tenisača svijeta Lorenza Musettija. Srpski tenisač još nije izgubio set na Roland Garrosu, a vjerojatno je da neće niti danas. Ovo će im biti prvi međusobni susret.

11:00 Nadal – Sinner

(Roland Garros – 1/8 finale)

Nadal je mladog talijana Jannika Sinnera svladao dva puta, prvi put prošle godine na Roland Garrosu (3:0), a drugi put prije manje od mjesec dana u Rimu (2:0). Sve osim pobjede “kralja zemlje” predstavljalo bi veliko iznenađenje.

11:00 Andujar/Martinez – Bopanna/Škugor

(Roland Garros – ¼ finale, parovi)

Hrvatsko-indijski par favorit je protiv španjolske kombinacije za plasman u polufinale Roland Garrosa u parovima. Oba para još nisu izgubila set na ovogodišnjem turniru, a ovo će im biti prvi međusobni susret.

16:30 Irak – Kambodža

(Nogomet – kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo)

Irak ima prilično jednostavan zadatak kako bi završio na čelu grupe. Mora svladati posljednju Kambodžu koja je u dosadašnjih šest utakmica ostvarila bod uz gol-razliku 1:30. U prvoj utakmici Irak je slavio 4:0.

18:00 Nepal – Jordan

(Nogomet – kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo)

Jordan ima jednak broj bodova kao i drugi Kuvajt, ali uz utakmicu manje. Ako danas Jordanci svladaju četvrti Nepal (šest bodova), skočit će na drugo mjesto i biti na korak do plasmana u iduću fazu kvalifikacija za Euro. U prvoj utakmici Jordan je slavio 3:0.

19:00 Kina – Filipini

(Nogomet – kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo)

Kina ima tri boda prednosti pred Filipinima. S obzirom na to da je prva utakmica završila 0:0, Kini igra samo remi da zadržala drugo mjestu no s tim bodom ne ovise više o sebi za plasman u iduću grupu već i o drugoplasiranima iz ostalih utakmica.

20:45 Njemačka – Latvija

(Nogomet – prijateljska)

Njemačka je jedan od favorita predstojećeg Eura, no Elf ima velikih problema s atmosferom u momčadi. Javnost kritizira Joachima Lowa, a navodno su nezadovoljni i pojedini igrači. Nijemci su nedavno remizirali s Danskom, a posljednju službenu utakmicu izgubili su od Makedonije. Vrijeme je za pobjedu u laganijoj utakmici pred pakao grupe s Francuskom, Portugalom i Mađarskom.

01:30 Brookyln Nets – Milwaukee Bucks

(NBA – doigravanje)

Netsi su slavili u prvoj utakmici polufinala Istoka sa 115:107, no ozlijedio im se James Harden i večeras ga neće biti na parketu. U redovnom dijelu sezone Milwaukee je slavio dva puta na domaćem terenu, a Netsi jednom u Brookylnu. Sada je omjer 2:2, no u finalu Netsi imaju prednost.

04:00 Phoenix Suns – Denver Nuggets

(NBA – doigravanje)

Prva utakmica polufinala Zapada. Phoenix je svladao Lakerse 4-1, a Nuggetsi Portland, u fantasičnoj seriji, s također 4-2. U redovnom dijelu sezone Phoenix je svladao Nuggetse u Denveru sa 106:103, a dvije utakmice u Phoenixu pobijedio je Denver, oba puta nakon produžetaka.


 

 


Tagovi

Germania Sport kladionicakladionicakladioničarski dannajava dana

Ostale Vijesti