REUTERS/Tim Keeton
REUTERS/Tim Keeton

Najava dana: Bitka na Etihadu

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 04.05.21. | 08:06

Pogledajte što nas očekuje.

Manchester City – PSG 21:00

(Nogomet - Liga prvaka)

NA Parku prinčeva pitaju se kako pobijediti City u gostima i istodobno postići najmanje dva gola, ako ih nikada prije niste pobijedili ... Manchesteru je lakše. Ne samo da ima lijepu rezultatsku prednost, već se u 90 minuta domaće lige nije morao "lomiti", budući da je posao priveo kraju i čeka ga naslov. Budući da Guardiola iz prve utakmice ima kapital 1: 2, gotovo možemo biti sigurni da će slavni trener odlučiti zadržati rezultat u posjedu lopte.

Luton – Roterham 20:00

(Nogomet – Championship)

Luton je na lagodnom 12. mjestu, dok Rotherhamu gori pod nogama na začelju, s tri boda zaostatka u odnosu na Derby, koji je prva momčad izvan opasne zone. Inače, Rotherham je u prošlom kolu remizirao s Blackburnom pa se nada dobroj igri s Lutonom koga od maksimalnog učinka u posljednjih pet utakmica dijele dva remija. Inače, domaći su posljednji međusobni susret u studenom pobijedili minimalno.

Monza – Lecce 14:00

(Nogomet – Serie B)

Monza je četvrta, a Lecce drugi na tablici Serie B. Dakle, sve se vrti oko želje za ulaskom u elitu. Međutim, u prošlom kolu momčad Leccea poražena je od Citadelle, što nije dobro pred utakmicu s tvrdim suparnikom koji ih je u siječnju natjerao na remi. Bit će napeto, bez obzira na sve, a Monza će biti vrlo motivirana nakon dvije uzastopne pobjede!

Pordenone – Salernitana 14:00

(Nogomet – Serie B)

Pordenone je blistao prošle sezone, dok je sada u situaciji nepouzdanim igrama braniti 15. mjesto od Ascolija, koji bi ga rado gurnuo u doigravanje prema nižoj ligi. Salernitana tipuje na Lecce, odnosno na drugo mjesto za promociju pa će dati sve od sebe kako bi uzeo sva tri boda u ovoj utakmici. Ako pogledamo noviju povijest, sjetit ćemo se kako je Pordenone u siječnju pobijedio u međusobnom dvoboju s 0: 2.

Kiel – Sandhausen 18:30

(Nogomet – 2. Bundesliga)

Kiel iza sebe ima 28 utakmica, a Hamburger, koji je treći, dva boda više, ali iz tri meča u plusu. Dakle, Sandhausenu, koji se brani od crvene zone, i Braunschweiga, raspored nikako ne ide na ruku. Svejedno, Kiel ih je u prosincu dobio s 0:2 pa će i ovaj put biti favorit. Inače, ta je utakmica obilježila prekid tradicije tipa oba gol.

Aarau – Luzern 18:30

(Nogomet – Kup)

Aarau je treći na tablici druge lige! Pun im je šešir plasman u polufinale pa se Luzern, koji je na petom mjestu tablice Superlige, nada privilegiranoj poziciji. Sigurno imaju bolju momčad, ali ne treba zaboraviti da su imali tmurno razdoblje od sredine ožujka do sredine travnja ... Aarau će se nadati da je suparnička pogreška na neki način ipak moguća.

Efes – Real 18:45

(Košarka – Euroliga)

U četvrtfinalnoj seriji trenutno je 2:2. To daje posebnu notu neizvjesnosti susretu u koji Efes ulazi kao domaćin. Turcima ovo puno znači, budući da su prva dva susreta dobili na svom parketu, a zatim izgubili u Španjolskoj. Ako je po toj logici, red je na njih. Ovdje bi trebalo dobro razmisliti o postavljenim marginama, jer se očekuje da se u reketu vodi bitka za svaku loptu, svaki skok!

Barcelona – Zenit 21:00

(Košarka – Euroliga)

I ovdje je 2:2, jer Zenit se vratio u igru, posljednjom pobjedom zabilježenom s konačnih 74:61. U gostima će biti teže pa bi ovaj put superiornost domaćeg parketa trebala Barceloni donijeti barem određenu, možda ne i presudnu prednost. Za klađenje na koševe trebali biste imati na umu važnost utakmice, ali i međusobne serije uzete iz utakmica u kojima su Španjolci bili domaćini.


Tagovi

najava danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti