Monchi dogovorio transfer Ajaxovog wunderkinda za 20 milijuna eura, službeno predstavljen reprezentativac Italije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 13:35

Sportski direktor Rome ne odmara u prijelaznom roku.

Polufinalist ovogodišnje Lige prvaka, talijanska Roma, dogovorila je transfer nizozemskog wunderkinda iz Ajaxa, mladog Justina Kluiverta.

Kluivert mlađi (sin legendarnog Patricka Kluiverta), dogovorio je sve uvjete sa 'Giallorossima' prije desetak dana, a samo se čekalo da klubovi usuglase detalje transfera.

'Kopljanici' će tako inkasirati, piše Calciomercato, 14.4 milijuna eura uz dodatne bonuse koje iznose 5.6 milijuna. Uz sveukupnih 20 milijuna eura, Ajax će dobiti i 10% od budućeg transfera 19-godišnjeg napadača.

Kako prenosi Calciomercato, dogovor je postignut, a sitni detalji su prije službenog predstavljanja talentiranog nogometaša koji je u dresu nizozemskog velikana u 44 utakmice upisao 12 pogodaka, dok je ove godine zabilježio i prvi nastup u dresu Oranja.

Osim nadolazećeg Kluiverta, 'Vučica' je danas službeno predstavila pojačanje vrijedno 30 milijuna eura.

Bryan Cristante koje dolazi iz Atalante gdje je proveo posljednju sezonu. Inače je bio igrač Benfice od 2014. godine, a osim Atalante, na posudbama je bio još u Pescari i Palermu.

Ove sezone veznjak je upisao 48 nastupa za Atalantu gdje je upisao 12 golova u 74 nastupa.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Le prime foto di Bryan Cristante a Trigoria!<br><br>

Tagovi

AjaxJustin KluivertRoma

Ostale Vijesti