Miočić priznao tko bi ga mogao pobijediti: „Taj Srbin je pravi divljak“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.09.20. | 09:33

Valjalo bi obratiti pažnju na ovog borca u budućnosti.

Po mnogima najboplji teškaš u povijesti miješanih borbi Stipe Miočić, gostovao je nedavno u podcastu Chrisa Van Vlieta i govorio o mnogim temama. Između ostalog, i o svom narednom meču u kojem još uvijek ne zna tko će mu se suprotstaviti.

Po tom je pitanju otkrio već ono što smo znali, a to je da su dva glavna kandidata ona koja bi u srazu s njim privukla ogromno zanimanje javnosti. U pitanju su, naravno, zastrašujući Francis Ngannou i apsolutni vladar poluteške kategorije, Jon Jones.

No na jedno pitanje je dao zanimljiv odgovor, a to je na ono što misli tko bi ga iz njegove dvorane mogao pobijediti.

“Ima ih nekoliko. Prije svih bi izdvojio Aleksu Čamura. On je poluteškaš a dečko je pravi divljak. Imao je već jednu borbu u UFC-u, sad ga čeka druga. Pravi je razbijač, napravit će velike stvari.”

Radi se o borcu srpskog porijekla, rođen u Ohiju baš kao i Miočić. Stipin je štićenik a on mu je bio velika podrška u meču u UFC-u u siječnju. Čamur je dao do znanja kakko mu je Stipe cijelim tijekom meča davao upute iz publike što mu je svakako pomoglo da nakon sudačke odluke pobijedi Justina Ledeta.

Bila je to šesta pobjeda u karijeri za Čamura, a u pet prethodnih je slavio nokautima. Stipe je ovime napravio dobar posao u smjeru toga da mediji imaju jedno oko na ovom talentiranom borcu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/stipemiocic?ref_src=twsrc%5Etfw">@StipeMiocic</a> training partner <a href="https://twitter.com/Aleksa_Camur?ref_src=twsrc%5Etfw">@Aleksa_Camur</a> aims to make impact at <a href="https://twitter.com/hashtag/UFC253?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UFC253</a> <a href="https://t.co/4n5djKLdfh">https://t.co/4n5djKLdfh</a></p>&mdash; MMA Junkie (@MMAjunkie) <a href="https://twitter.com/MMAjunkie/status/1309258977662951424?ref_src=twsrc%5Etfw">September 24, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Action Images)


Tagovi

Stipe MiočićUFC

Ostale Vijesti