Medvedev (1.65), Jarun (2.30) i Plemići (2.40) putokaz su za dobitak podići

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 11:24

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Početak je tjedna, oporavljamo se od vikend izleta i izlazaka, najbolje bi bilo ubosti neki dobar tečaj. Stoga je Germania za vas pripremila tri tečaja kojima možete obogatiti svoj račun.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla 

Jarun – Cibalia (14.00), JEDINICA, 2.30

Obje momčadi su prekinule loše serije u prošlom kolu. Jarun je s minimalnih 1-0 slavio na Krimeji protiv Orijenta, dok je Cibalia istim rezultatom na domaćem terenu bila bolja od Dubrave Tim Kabel. Na prvenstvenoj tablici nalaze se jedni pored drugih, s tim da sedma Cibalia ima bod manje od zagrebačke momčadi. U posljednje dvije godine Jarun je tri puta dočekao Cibaliju, a upisali su dvije pobjede i remi.

Velež – Zrinjski (18.00) DVOJKA, 2.40

Mostarski derbi! Klafurićeva momčad je u prošlom kolu razbila GOŠK s 4-0 u gostima, dok je Legia u četvrtak bila preveliki zalogaj za Plemiće u Konferencijskoj ligi. Zrinjski, začudo, nije vodeća momčad Premijer lige BiH. Imaju, doduše, dvije utakmice manje od Borca, ali da slave u te dvije utakmice, opet bi bili na minus jedan u odnosu na momčad iz Banja Luke. Velež je trenutno četvrti s 22 boda te bi im puno značila pobjeda u ovom derbiju, pogotovo jer na slavlje protiv Plemića čekaju već tri godine, no Zrinjski je ipak kvalitetniaj momčad.

Danil Medvedev – Andrej Rubljov (21.05), JEDINICA, 1.65

Medvedev u ovaj dvoboj ulazi kao 3. igrač svijeta, ali na prošlom turniru u Parizu ispao je na prvoj prepreci, no bilo je to svega nekoliko dana nakon što je u Beču izgubio finale od Sinnera. Rubljov je peti na ATP listi, a u Parizu je tek nakon tri seta poražen od Đokovića u polufinalu. Ovo će im biti već 10, međusobni omjer, a Medvedev vodi 7-2.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti