Germania
Germania

Ludi listić: Senzacija! Germania častila tečajevima, vjerni igrač ostvario nestvarni dobitak!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 11:31

Ako vas i dalje muči preračunavanje, reći ćemo vam samo ovo - ostvaren je dobitak od skoro 65 tisuća eura, odnosno 486 tisuća kuna!

Senzacija! Kakav listić, ovo je zaista fenomenalno! Vjerni igrač Germanije, koji je uplatu izvršio putem weba, je ostvario nestvaran dobitak! Uplata je iznosila 537 eura, a nakon što je pogodio četiri jedinice i četiri dvojke, stigao je do dobitka od 64.908.55 eura!

Naš igrač se najviše 'sekirao' oko prvog i posljednjeg događaja na njegovom listiću. Prvo je PSG velikim preokretom uspio svladati Lille, potom je uslijedilo podosta utakmica koje su prošle bez imalo stresa, da bi za kraj do posljednjeg sučevog zvižduka strepio hoće li Tudorov OM doći do pobjede. Na poluvremenu je Toulouse vodio, ali Marseille se ipak uspio vratiti u igru, poveli su rezultatom 3:1, a neizvjesnu završnicu osigurao je Onaiwu u 87. minuti koji je zabio za 2:3. No, gosti su se uspjeli obraniti, a posebno je napeto bilo u trećoj minuti sudačke nadoknade kad je Birmančević ubacio iz slobodnog udarac, ali je Tudorova obrana ipak bila koncentrirana pa su tako bodovi otišli s njim u Marseille.

Ukupan tečaj na listiću bio je 127.23, a svi tečajevi bili su između 1.70 i 2.10.

Nemamo što drugo za dodati nego zapljeskati ovom pravom nogometnom znalcu i poželjeti mu sretan i uspješan nastavak klađenja u omiljenoj mu (i nam) Germaniji!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+




Tagovi

dobitakludi dobitakgermaniaGermania Sport

Ostale Vijesti