Krajan stalno nešto razbija, baš je agresivan

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.11.18. | 15:57

Sjajno raspoloženi bili su naši reprezentativci na dočeku.

Poslije sjajnog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu, Željko Krajan, Marin Čilić i Borna Ćorić gostovali su u emisiji na HRT-u, gdje su iznijeli još neke dojmove nakon pobjede u Davis Cupu, a dotaknuli su se i dočeka pred mnogobrojnim navijačima.

"Definitivno veličanstveno, baš smo jučer pričali koliko bi ljudi moglo biti na dočeku i svakako smo iznenađeni. Evo sad su svi prepoznali ovaj uspjeh, svjetski smo prvaci, imamo jaku ekipu s vođom Marinom" za početak je rekao izbornik Krajan.

> Sjajan doček Davis cup pobjednika na Trgu bana Jelačića

Najbolji hrvatski igrač donio nam je dva boda u singlu. Kako Čilić gleda na zadnjih nekoliko dana i trofej koji su donijeli u Hrvatsku?

"Ovo je jednostavno drugačije natjecanje. Ponosan sam što sam bio dio ove reprezentacije, prošli smo puno toga i napravili smo povijesni uspjeh. Nadam se da će to pomoći mladima da se više bave sportom i tenisom." 

Najmlađi član reprezentacije - Borna Ćorić - imao je najbolju sezonu u karijeri, a sada je stigao i vrhunac iste.

"Presretan sam, ovo mi je najbitniji trofej u karijeri. Kada sam gledao Ljubi i Ančića maštao sam o ovome i sada se ostvarilo." rekao je Zagrepčanin pa dodao "Bilo je jako puno nervoze, slabo sam spavao 4-5 dana prije meča, bio sam nervozan i imao tremu što inače nije slučaj kod mene. Ali kada je sve krenulo, opustio sam se i sjajno je prošlo."

Na upit je li bilo iznenađenje kada je Yannick Noah postavio Lucasa Pouillea za meč u nedjelju, Marin je rekao:

"Nije, to smo i očekivali, pričali smo dosta o tome. Pouille je pokazao da je odličan igrač, ali ja sam bio bolji i to je to."

Željko Krajan pri dizanju trofeja 'salatare' jučer u Lilleu ispustio je postolje koje nije bilo dobro učvršćeno.

"Ma nisu dobro fiksirali to, sjećam se da je prije dvije godine Argentincu Federicu Delbonisu u Zagrebu također ispalo postolje i to na glavu, tako da sam ja imao više sreće" rekao je izbornik kroz smijeh, a onda je Borna dodao:

"Krajan stalno nešto razbija, baš je agresivan" za kraj je rekao sjajno raspoloženi Ćorić.

(foto: Pixsell)

 

Tagovi

hrvatska davis cup reprezentacijaDavis CupŽeljko KrajanMarin ČilićBorna Ćorić

Ostale Vijesti