Kovačić na dočeku: Pijani smo k'o mace!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.07.18. | 21:17

Potpuna ludnica je zavladala kad je Mateo uzeo mikrofon u ruke.

Svi hrvatski nogometaši popeli su se na binu na trgu bana Josipa Jelačića na – mopžemo mirne duše reći – najvećem i najboljem dočeku ikada ikome.

Poslije odsvirane himne koja je svima predstavljala vrlo emotivan trenutak, mikrofon je uzeo Mladen Grdović s kojim su zapjevali i Šime Vrsaljko i Vedran Ćorluka.

„Dobra večer svima, nemam riječi iznenadili ste nas sve, ovim dočekom, ovako nešto stvarno je neopisivo i proveselite se večeras“, bile su prve riječi strijelca pogotka u finalu Ivana Perišića.

Šime Vrsaljko vidno je bio oduševljen.

„Mislim da je večeras jako teško pričati, puno ljepše je gledati i uživati u ovom, hvala što ste prepoznali da smo ostavili srce u Rusiji i što ste došli u ovolikom broju. Neka svima ovo prvenstvo ostane u sjećanju i još samo jedno - iznad svih Hrvatska“, rekao je Šime nakon što je službeni voditelj dočeka obznanio kako je prema podacima policije više od 550 tisuća ljudi dočekalo viceprvake svijeta.

Kratak je bio, potom, Josip Pivarić.

„I danas, i sutra bit će fešta u Zelini“, kratak je bio Josip koji se sjetio svog mjesta.

Potom je na scenu stupio igrač Real Madrida, Mateo Kovačić, koji je imao što za reći.

„Pijani smo kao mace, kao mace“, bile su prve riječi Matea, pa je nastavio: „Čestitam momcima ali vi ste svjetski prvaci. Ima jedna pjesma koja se meni sviđa, a ide ovako“, i zapjevao pjesmu 'Pukni puško'.

„Neću puno dužiti, volimo vas, hvala vam na svemu“ rekao je Vida pa poveo pjesmu s Mandžukićem 'Inati se Slavonijo'.

Potom je na zahtjev svih prisutnih koji su skandirali njegovo ime, mikrofon preuzeo dobitnik Zlatne lopte, Luka Modrić.

„Mi smo ostvarili naš san, hvala Zagrebu, hvala Hrvatska, i ne preostajemo ništa drugo nego zapjevati 'Zovi, samo zovi'“, odjekivalo je centrom Zagreba.

(Foto: HRT screenshot)


Tagovi

Rusija 2018Svjetsko prvenstvo u nogometuMateo Kovačić

Ostale Vijesti