Kaos na UFC 229: Khabib ugušio Conora pa napao njegovu ekipu, morala se umješati policija

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 07:42

Predaja u četvrtoj rundi.

Nevjerojatno spremni Rus bio je dobar u stojci, no napravio je puno štete Conoru već u prvoj rundi koju su većinom proveli na podu, a onda i u drugoj kada je imao nekoliko sjajnih udaraca. Treća je runda bila najizjednačenija i imao je tu nekih svojih momenata, no ubrzo je došao rasplet.

U četvrtoj rundi na podu Khabib je 'ugušio' Conora s leđa i Irac je morao predati za svoj četvrti poraz u karijeri. Nakon meča je tek krenuo pravi show, Khabib je skočio iz kaveza i napad Conorovog sparing partnera, a onda su njegovi ljudi upali u ring i napali samog Irca.

Na kraju Dana White, šef UFC-a nije želio dati Khabibu pojas u ringu jer se plašio reakcije Iraca koji su burno reagirali na ishod i događanja nakon meča. Na kraju je Khabib pristao na to, a u svlačionicu je otišao uz jaku policijsku pratnju jer je prema njemu letjelo sve što je navijačima dolazilo pod ruku.

McGregora je također morala štiti policija, ali od Khabibovih ljudi, a kako je krenulo već nakon meča izuzetno je moguće da gledamo drugi nastavak isto kao i u Conorovoj priči s Nateom Diazom. Nije poznato kakve će daljnje posljedice zbog ovog napada imati Khabib, to će se tek saznati.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

UFCConor McGregorKhabib Nurmagomedov

Ostale Vijesti