Kakav majstor! Uplatio 2,85 eura na 13 parova, Mierez mu u 94. minuti donio 7.482 eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 12:00

Fantastičan dobitak

Tko kaže da petkom ponuda u Germaniji nije toliko bogata, kao vikendom ili danima u kojima se igraju europski kupovi? Naš igrač iz Splita sigurno se ne slaže s tom tvrdnjom jer je složio listić koji mu je osigurao ludi dobitak.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Uložio je svega 2,85 eura na 13 parova, a dobitak mu je iznosio 7.482,00 eura.

Kao što možemo vidjeti na priloženoj slici, svi parovi koje je odabrao igrali su se u petak. Razvukao je 13 parova kroz cijelo poslijepodne i večer, a na kraju je zbrajao popriličnu količinu eura kada je došao po dobitak. Većina parova prošla mu je bez problema, ali jedan od ranijih parova s listića zadao mu je brojne glavobolje.

Naime, na utakmici Lokomotive i Osijeka, kojom je otvoreno 24. kolo HNL-a, tipovao je da će obje momčadi dati gol. I dok je Lokomotiva preko Arta Smakaja to učinila u prvom poluvremenu, na pogodak Osijeka morao je čekati i gristi nokte sve do sudačke nadoknade. Točnije, do 94. minute u kojoj je Ramon Mierez zabio s 11 metara i trasirao listiću put prema dobitku.

Kao da drama u Kranjčevićevoj ulici nije bila dovoljna, pobrinuo se Real Sociedad u susretu protiv Villarreala. Bio je to posljednji par na listiću, također je tipovao da će obje momčadi dati gol, a ruku spasa pružio mu je Mikel Merino u 86. minuti. Slavlje je tada moglo početi, a imao je gotovo sedam i pol tisuća razloga za proslaviti.

Za kraj nam ne preostaje ništa drugo nego nakloniti se vjernom igraču Germanije na sjajno skeniranoj ponudi i velikom dobitku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ludi dobitakLUDI LISTIĆGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti