Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Kad vidiš Germanijine tečajeve već spremaš party za ekipu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.04.22. | 12:11

Ovako nešto nećete naći nigdje

Nakon reprezentativne stanke sve se vraća u normalu, a to znači da je pred nama bogata nogometna subota. Ljubitelji nogometa danas dolaze na svoje jer će se pronaći za svakog po nešto. Tako je i za vjerne igrače Germanije kojima i danas dolaze pokloni.

Germania iz te bogate ponude danas izdvaja pobjede Rijeke, Bayerna i Brightona. Većih tečajeve na slavlja ovih ekipa nećete pronaći nigdje.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ISTRA 1961 – RIJEKA (19:05) DVOJKA 2.15

Bez obzira na očitu razliku u kvaliteti, pobjeda Rijeke protiv nižeplasiranih sastava u posljednje vrijeme je daleko od sigurne. Porazi od Hrvatskog dragovoljca i Gorice smanjili su ambicije Rijeke oko naslova prvaka, no sastav Gorana Tomića će željeti u utakmici protiv Istre 1961 popraviti neuvjerljiv dojam iz posljednja dva kola.

FREIBURG – BAYERN (15:30) DVOJKA 1.65

Domaći su više puta pokazali da mogu namučiti bavarskog velikana, a tu i tamo znaju im otkinuti bodove. Ove sezone ciljaju mjesta koja vode u europska natjecanja, a ni Liga prvaka im nije daleko s obzirom da dijele jednak broj bodova s četvrtim Leipzigom. Dokle god im ide ovako dobro imaju pravo sanjati, a na moment bi im noćna mora mogla biti utakmica s Bayernom. Bavarcima trebaju bodovi za očuvati prednost na prvom mjestu i da si osiguraju naslov ranije. Tako i danas neće ništa prepustiti slučaju.

BRIGHTON – NORWICH (16:00) JEDINICA 1.55

Najizglednija sudbina Norwicha je povratak u Championship. Imaju sedam poraza u niz i za vratom im je osmi jer Brighton isto ima negativan niz koji želi pretvoriti u pozitivan. Domaći su poraženi šest puta zaredom, a danas je izgledna prilika da ga prekinu i poguraju dodatno Norwich prema drugoj ligi.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicaGermania SportGermania CasinoGermania aparati

Ostale Vijesti