Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajdukova pobjeda na Rujevici donosi vam dobru zaradu u Germaniji

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 08.05.22. | 10:24

Ovako nešto nećete naći nigdje

Danas je čudesna nedjelja pred nama u kojoj iščekujemo niz raspleta koji se vrlo lako mogu dodatno zaplesti. Prvenstva su pri kraju, neka su već riješena, a u nekima se čini da do zadnjih minuta posljednjeg kola nećemo doznati rasplet.

Germania iz te bogate ponude kao i svakog dana donosi poklone u najvećim tečajevima.

Hajduk se nekoliko puta ove sezone vraćao u borbu za naslov prvaka, a osim što ovise o svojoj pobjedi na Rujevici, iščekivat će i rezultat na Maksimiru danas. Prvi korak za nastavak borbe je pobjeda na koju vas Germania časti najvećim tečajem u državi. U sličnoj situaciji, ali boljoj je Milan, dok Atleticu u gradskom derbiju treba pobjeda za potvrditi još jednom igranje u Ligi prvaka dogodine. Ako vjerujete da će ova tri kluba danas slaviti, a oni to ostvare najbolje ćete profitirati u Germaniji.

Ako još nisi osigurao svoje mjesto u Germania avionu za Katar, iskoristi današnje najveće tečajeve i UKRCAJ SE!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

RIJEKA – HAJDUK (17:00) DVOJKA 2.45

Što smo se opuštali, opuštali smo se. Prva od posljednje dvije utakmice 34.kola 1.HNL donosi novi Dan D za Hajduk na Rujevici. Bijeli moraju pobijediti svoju crnu mačku i nadati se kiksu Dinama kako bi se loptica prebacila na Poljud. Ostvari li se taj scenarij, Hajduk će imati sve u svojim rukama da osvoji naslov. U slučaju poraza, priča je gotova, a ni remi ne nudi previše utjehe jer onda Dinamo mora izgubiti misle li Bijeli s kakvim-takvim šansama ući u posljednja dva kola.

ATLETICO MADRID – REAL MADRID (21:00) JEDINICA 2.25

Real je naslov već osigurao, a Diego Simeone je najavio da špalira za prvake neće biti. Najava je to još jedne ratničke utakmice gradskih rivala iz Madrida. Domaćima treba pobjeda da bi potvrdili igranje u Ligi prvaka i iduće godine te opravdali sezonu ispod očekivanja koju su odigrali nakon osvojenog prvenstva prošle godine. Prvi korak za iskupljenje navijačima je pobjeda protiv gradskih rivala.

VERONA – MILAN (20:45) DVOJKA 1.85

Milan u stopu prati što se događa s Interom, njihovom glavnom i jedinom konkurentu za naslov. Inter je preksinoć sustigao dva gola zaostatka i čini se da je ovo njihova sezona, sezona u kojoj će potvrditi naslov i tako obraniti ono što su osvojili lani. Verona je težak protivnik, naš Igor Tudor je napravio sjajan posao u gradu ljubavi i jasno je kako nikome neće pokloniti bodove bez žestoke borbe. Ipak, teško da će Milan tek tako pustiti naslov koji toliko dugo čekaju.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Najveći tečajeviNaplati najveći promašajGermania Sport kladionicaGermania Sportkladionicakladioničarski danSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti