Christine Olsson/TT News Agency via REUTERS
Christine Olsson/TT News Agency via REUTERS

Haaland i društvo mogu vam danas osigurati kartu za Katar

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.06.22. | 10:16

Ovako nešto nećete naći nigdje

Nedjelja je idealan dan za složiti dobitni listić, a još je bolje kad za svoje favorite pronađete najveće tečajeve.

Baš to vam danas osigurava Germania s poklonima iz Lige nacija i jednim košarkaškim parom kojeg bi odigrali u fiksu. Pobjede Norveške, Srbije i Milana mogu vam donijeti dobru zaradu. Prilika je to za dobar dobitak i džeparac za osigurati bijeg od vrućina. Dodajmo da i dobra kombinacija parova u Germaniji vam može osigurati let u Katar.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

NORVEŠKA – ŠVEDSKA (18.00) JEDINICA 2.15

Norveška iz tri utakmice ima sedam bodova i na vrhu je skupine u kojoj su još i Srbija, Slovenija i njihov večerašnji protivnik Švedska. Norvežani imaju dobru priliku da i protiv Šveđana uzmu bodove, budući da švedska selekcija nije u nekoj bajnoj formi. Haaland i društvo su favoriti pred svojim navijačima, no Šveđani će htjeti popraviti dojam nakon samo jedne pobjede u tri utakmice.

SLOVENIJA - SRBIJA (20.45) DVOJKA 2.00

Nakon poraza od Norveške u prvom kolu, reprezentativci Srbije su zaredila s dvije pobjede u naredne dvije utakmice u kojima su slavili nad Slovenijom i Švedskom. Srbima sada slijedi svojevrsni uzvrat protiv Slovenaca u Stožicama, a neće im biti lako uzeti nova tri boda. Jer, Slovenija traži svoju prvu pobjedu u natjecanju nakon što su zabilježili remi i dva poraza. Ipak, Srbi djeluju kao kvalitetnija momčad i trebali bi uzeti bodove u ovoj utakmici.

MILANO – VIRTUS BOLOGNA (20.30) JEDINICA 1.80

Treća je ovo utakmica u tijesnoj seriji finala talijanskog košarkaškog prvenstva. Dva ponajbolja talijanska kluba očekivano su u finalu. Milano je slavio u prvoj utakmici, a u drugoj je pobjeda ostala u Bologni. Ako bi vjerovali u cik-cak raspored snaga onda će u ovoj utakmici slaviti Milano, a Germanija vas tu časti najvećim tečajem.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania avionGermania CasinoGermania CupGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti