ANTONIO BRONIC/Reuters
ANTONIO BRONIC/Reuters

Germania kombinacije: Hrvatska vs Škotska

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 11:43

Germania Sport kladionica nudi pregršt različitih igara i tečajeva na utakmicu Hrvatska - Škotska

Danas je za Hrvatsku i Škotsku utakmica 'biti ili ne biti'. Objema reprezentacijama danas igra isključivo pobjeda.

Germania Sport kladionica Hrvatsku vidi kao favorita u ovom dvoboju, a uz to tečaj na pobjedu Hrvatske danas će kroz cijeli dan biti najveći na domaćem tržištu.

Međutim, osim klasičnih igara na jedan ili dva znaka, Germania Sport nudi i brojne druge mogućnosti igranja na današnju utakmicu od čega su posebno 'atraktivne' igre iz jedinstvene ponude Germania Sport kladionice.

Ako mislite da će Hrvatska pobijediti Škotsku, a da na utakmici neće pasti više od tri gola, na tu igru nudimo tečaj od 2.05. Ako pak mislite da će Hrvatska pobijediti uz dva do tri gola po utakmici, tečaj na tu igru iznosi 2.75. Pobjeda Hrvatske uz dva do četiri gola vrednuje se 2.25, a pobjeda Vatrenih uz dva do pet golova 2.30, kao dodatan 'poklon' ako odigrate tu igru.

Germania Sport uz to nudi jedinstvenu igru kombiniranja dvoznaka i broja golova na utakmici. Možda očekujete tvrdu utakmicu, u kojoj se Škoti neće samo tako lagano predati. Zašto onda ne odigrati neku od tih kombinacija.

Tu su i dvoznak specijali. Dvoznak na Hrvatsku i oba daju gol vrednuje se 2.25, a dvoznak na Škotsku i oba daju s 4.30,. Dvoznak na Hrvatsku i da će u prvom dijelu pasti najmanje dva gola? Može, tečaj je 3.70. S druge strane ista igra, samo s dvoznakom na Škotsku, vrednuje se čak 11.0.

Najizgledniji točan rezultat na utakmici je, prema Germania Sport kladionici 1:0 za Hrvatsku, a vrednuje se s tečajem 5.70. Na drugom mjestu je pobjeda Hrvatske od 2:0 (6.75), pogođenih 0:0 i 1:1 vrednuje se s 6.75, a top 5 najizglednijih rezultata zaključuje tečaj od 8.00 za 2:1 pobjedu Hrvatsku.

U Germania Sport kladionici još se možete kladiti na prvi aut, prvi korner (Hrvatska u prednosti s 1.65), te prvi žuti karton (Škotska u prednosti s 1.70).

Također, možete odigrati igre na zbroj kornera na utakmici, ali i u prvom poluvremenu, zatim, zbroj udaraca, ukupno i u okvir, zatim zbroj zaleđa itd.

Imate se priliku kladiti i na to hoće li sudac današnje utakmice Fernando Rapallini dosuditi kazneni udarac (za 'Da' nudi se tečaj od 2.50, a za 'Ne' tečaj od 1.40), te da li će pokazati crveni karton (za da 4.90, a za ne 1.10).

Za kraj želimo sreću ne samo našim Vatrenima, već i Vama, našim vjernim igračima.

* Podsjetimo Germania Sport za svaki postignuti pogodak hrvatske reprezentacije donira 30 tisuća kuna u humanitarne svrhe

**Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHrvatskaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danGermania daje najveće tečajevegermaniaEUROEuro 2020Euro 2021Škotskaškotska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti