Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Germania daje najveće tečajeve: Wales 1.85, Tunis 1.70, Fram 1.50

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.06.21. | 11:46

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Subota je uvijek bila kladioničarski dan, a u Germania Sport kladionici ćete danas pronaći sjajne poklone. Danas vam donosimo najveće tečajeve s parovima prijateljskih reprezentativnih utakmica i druge islandske lige. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Wales – Albanija (18:00) JEDINICA 1.85

(Nogomet – Međunarodna prijateljska)

Wales ima nelošu formu u posljednje vrijeme. Gubili su tek od favorita Francuske i Belgije. Objektivno su jača reprezentacija od Albanije, a tu je i motivirani Bale. Garancija za odigrati ovaj poklon od tečaja je puno zato je i time vaša odluka lakša.

Tunis – DR Kongo (21:30) JEDINICA 1.70

(Nogomet – Međunarodna prijateljska)

Tunis ne zna za poraz skoro dvije godine, posljednji su upisali 10. rujna 2019. godine protiv Obale Bjelokosti. Ovaj strašan niz bi mogli nastaviti i danas jer Kongo nije baš protivnik koji bi mogao iznenaditi Tunižane. Bez obzira na to što je prijateljska utakmica vjerujemo da Tunis ima realnu ambiciju nastavka niza bez poraza.

Fram – Vestri (16:00) JEDINICA 1.50

(Nogomet – Island 2. liga)

Četiri pobjede u četiri utakmica, to je učinak Frama koji drži prvo mjesto na ligaškoj tablici s 12 bodova. Današnji protivnici su polovičnog učinka s dvije pobjede, ali i toliko poraza. Sumnjamo da će gosti baš danas biti ti koji mogu prekinuti niz Frama. Upravo suprotno, Fram ga danas nastavlja zato svi jedinicu na listić.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajevegermaniaGermania bonGermania CasinoGermania Sportkladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti