Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Germania daje najveće tečajeve: Torino 2.30, Hajduk 2.15, Club Brugge 2.10

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 19.12.21. | 10:11

Nigdje nećete naći ovakve tečajeve.

Prekrasan dan nas je dočekao na kraju tjedna, a da bi bio još bolji tu je i mnoštvo sjajnih utakmica. Teško se bilo danas odlučiti koga bi istaknuli, ali Germania je samo vas odabrala tri para s najveći tečajevima u državi. Želite li povećati blagdanski budžet, a imate vjere u pobjede trojca kojeg smo danas izdvojili zaigrajte s nama. Torino i Verona danas nam donosi derbi splitskih trenera, a onom iskusnijem i tečaj na pobjedu od 2.30. Pred punim Poljudom Hajduk će dočekati Osijek, a za kraj jesenskog prvenstva očekuje se pobjeda domaćih. Da bi slavlje bilo veće tu je i najveći tečaj na pobjedu Hajduka koji donosi Germania, a on iznosti 2.15, dok listu zaključujemo pobjedom Club Bruggea doma protiv Anderlechta tečajem 2.10.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

TORINO – VERONA (18:00) JEDINICA 2.30

Dvoboj splitskih stručnjaka. Pragmatični pristup Ivana Jurića protiv nogometnog ludila u režiji Igora Tudora. Verona je ćudljiva, teško je prognozirati kako će momčad danas izgledati na terenu. Do sada smo ih ispratili u nekoliko zbilja različitih izdanja, dok je Torino koncentriran na kvalitetnu obranu, a tek onda napadačke opcije. Ako Verona jurne i zabije rani pogodak, ova utakmica bi mogla frcati od uzbuđenja. Jedva čekamo.

HAJDUK – OSIJEK (17:30) JEDINICA 2.15

Prepun Poljud. Najbolja moguća reklama za 1.HNL koji će sa posljednjim zviždukom otići na svoj dugi zimski san. Valdas Dambaruaskas još uvijek ne zna za poraz otkako je sjeo na klupu Hajduka, a današnja eventualna pobjeda protiv Bjelice bio bi najbolji mogući epilog za Bijele u ovoj izazovnoj 2021. godini. Čeka nas živa utakmica u kojoj se momčadi neće štedjeti, tri boda mogu učiniti golemu razliku u psihičkoj pripremljenosti za proljeće koje će nam konačno i dati odgovor na pitanje tko je novi ili novi-stari prvak Hrvatske.

CLUB BRUGGE – ANDERLECHT (13:30) JEDINICA 2.10

Da ne pratimo tablicu, pomislili bi da je ovo derbi vrha. Na kraju dana, istina je posve drugačija. Anderlecht je samo sjena svoje ne tako davne ali slavne prošlosti, dok je Club Brugge pokazao koliko može preko grupne faze Lige prvaka. Na vrhu u Belgiji i dalje stoluje novi prvoligaš USG. Ako Brugge danas kiksa, momčad će se odvojiti na + 7 što bi bila ozbiljna prednost nakon točno pola odrađene sezone. Anderlecht muku muči s formom, trenutno su četvrti i plan im je zadržati tu poziciju kako bi iduće godine nastupili u Ligi prvaka

 

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviNaplati najveći promašajpogodi najveći tečaj

Ostale Vijesti