REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

Germania daje najveće tečajeve: At. Madrid 2.25, Napoli 2.20, Famalicao 1.70

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.01.22. | 10:41

Nigdje nećete naći ovakve tečajeve.

Malo brojimo do vikenda u kojem će uživati svi sportski sladokusci, a dok dočekamo u ponudi se nađe zanimljivih sportskih parova. Danas nam kreće rukometni Euro, a tu su i nogometni kupovi liga petica. Germania vam danas donosi najveće tečajeve na pobjede Atletico Madrida, Napolija i Famalicaoa. Želite li danas zaraditi na ove tri jedinice najbolju okladu dobit ćete u Germaniji.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

AT. MADRID – ATH. BILBAO (20:00) JEDINICA 2.25

Simeone u današnjoj utakmici ne može računati na Griezmanna i Savića, ali i dalje se računaju kao favoriti. Baski su u Saudijskoj Arabiji bez četiri igrača, a to bi moglo značajno utjecati na današnji ishod. Neutralni teren je tu, što bi se reklo tko koga, a mi prednost dajemo momčadi iz Madrida.

NAPOLI – FIORENTINA (18:00) JEDINICA 2.20

Napoli se kako je odmicala sezona počeo gubiti u formi. Od početnih devet utakmica bez poraza i remija do toga da igraju promjenjivo. U posljednje vrijeme mogu se pohvaliti da su slavili protiv Milana, remizirali s Juventusom, ali i izgubili od Spezije. S druge strane dolazi im Fiorentina koja igrao kao da je kolo sreće. Nikad ne znate što možete očekivati od Viola, ili će ih razbiti kao Torino u prošlom kolu, ili će oni razbiti suparničku momčad. Osvrnemo li se na ono iz prošlog kola, danas je Napoli izgledan favorit za prolaz dalje u talijanskom Kupu.

FAMALICAO – BELENENSES (19:00) JEDINICA 1.70

Teški derbi začelja. Samo bod je razlike između ove dvije momčadi koje drže pretposljednje i posljednje mjesto portugalskog prvenstva. Za domaće se može kazati da jednostavno nisu imali sreće jer imaju bolju realizaciju nego neke momčadi koje su ispred njih na tablici, ali u rubrici bodovi ih ne ide. Zabili su 21 gol ove sezone, primili 32, a gosti su zatresli mrežu tek devet puta i vadili loptu iz nje 27 puta. Pogledamo li te omjere mišljenja smo da će domaće danas pomaziti sreća i da tri boda ostaju kod kuće.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečajGermania SportGermania Casino

Ostale Vijesti