Germania
Germania

Germania avion opet je dobio putnika iz Splita, nije gluma, ovaj put iz Rooma

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.10.22. | 11:59

Dragane, vaše mjesto je rezervirano

Nastavljamo s ukrcavanjem za Germania avion koji vas vodi u Katar. Ponovno je sjajno pogodio netko iz Splita, ovaj put Germanijin vjerni igrač Dragan, iz kafića Room, koji se pokazao kao odličan poznavatelj nogometa.

Uplata je iznosila samo dvije kune, dobitak je bio 461,51 kunu, ali je Draganu igraču to bilo dovoljno da bukira svoje mjesto u Germania avionu za Katar budući da je pogodio tog dana najveći ukupni tečaj, 269.78!

Majstorski je Dragan pogodio remi u danskoj ligi, vjerovao da momčad za koju brani Matej Delač (Horsens) neće izgubiti, ali da nije ni dovoljno jaka da pobijedi. Još je dva remija pogodio Dragan, najveći tečaj (3.60) bio mu je na neodlučeno Nottingham Foresta i Aston Ville (1:1), a najvjerojatniji od tri pogođena remija onaj Elchea i Mallorce (tečaj 3.15).

Pogodio je Dragan još i dvije pobjede, domaću Sochauxa (2.40), a u gostima Lazija (3.05), što je bilo doista hrabro. Međutim, isplatilo se…

Podsjećamo, akcija traje sve do 6. studenog, ostalo vam je još nešto manje od mjesec dana da pokušate doći do svojeg mjesta za Katar, ali svakako bi bilo bolje da se što je ranije moguće osigura mjesto za Katar nego da se čeka posljednji trenutak. Svakog dana pobjednik je natjecatelj koji ima dobitni listić s najvećim pogođenim tečajem uz uvjet od najmanje četiri para po listiću i minimalni pojedinačni tečaj od 1,35.

Slijedite Draganov primjer, uključite se u ovu Germanijinu sjajnu akciju i pokušajte i vi doći do svojeg mjesta u Germania avionu za Katar!

Dragane, čestitamo na sjajnom listiću i dobar provod u Kataru!

 *Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

 


Tagovi

Germania avionpromoKatarGermania SportGermania Sport kladionicakladioničarski dankladionicakladionice

Ostale Vijesti