Der Klassiker za Brozovića: Bayern i Borussia nude lovu i igrače u zamjenu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.07.19. | 13:10

Inter ne zanima trampa, isključivo keš.

Antonio Conte nedavno je sjeo na klupu crno-plavih i odmah počeo raditi rošade u veznom redu, kupio je Stefana Sensija iz Sassuola, želi Nicolu Barellu i razmišlja o Arturu Vidalu. Jasno je kako će njihovi dolasci, odnosno mogući dolasci, potpuno zagužvati veznu liniju momčadi pa će pojedinici morati otići, prenosi Interov navijački portal.

Popis se proteže od Joaa Marija, preko Borje Valera pa sve do Nainggolana i Gagliardinija, ali na njemu nije bio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Naš neumorni veznjak jedan je od rijetkih ljudi čije lice Conte jasno vidi u svojim vizijama Intera, ali dođe li dobra ponuda…

Ona bi trebala skinuti hrvatski rekord, koji je nedavno postavio Mateo Kovačić prešavši u Chelsea za 50 milijuna eura. Toliko će naime morati ponuditi zainteresirani bundesligaši koji se spremaju za derbi na Mercatu.

Žele ga najveći njemački klubovi, minhenski Bayern i Borussia Dortmund, a Talijani pišu kako će cijena biti od 50 do 60 milijuna eura, koliko iznosi otkupna klauzula koju Broz ima otkad je potpisao novi ugovor prošle sezone.

Obje momčadi htjele bi proći što jeftinije pa nude igrače u zamjenu za Broza, Niko Kovač bi u posao ubacio nezadovoljnog Renata Sancheza, a Milijunaši iz Dortmunda željeli bi uključiti Juliana Weigla.

Inter navodno ne želi trampu, nego lovu odmah, a dođe li ponuda na 60 milijuna eura, mogu započeti pregovore s Brozovićevim agentom oko osobnih uvjeta.

Bayernovi skauti već tri godine prate Broza, a Borussia se uključila nedavno. On navodno ne bi imao ništa protiv igranja u Bundesligi.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Marcelo Brozovićprijelazni rokInterBayern

Ostale Vijesti