Marko Lukunic/Pixsell
Marko Lukunic/Pixsell

Davis Cup titula ili da Hajduk bude prvak? Borna Gojo nije dvojio (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.12.21. | 16:37

Viceprvaci Davis Cupa danas su dočekani u zagrebu, a novom teniskom junaku Borni Goji novinari su postavili zanimljivo pitanje.

Hrvatska Davis Cup reperezentacija jučer je poražena u finalu protiv Rusa, ali ovo je bio jedan od onih poraza nakon kojih dominira osjećaj ponosa, bez gorkog okusa u ustima. Za naše tenisače sam plasman u finale predstavlja veliki uspjeh, jer su putem nadjačavali favorizirane suparnike poput Italije i Srbije. Junak ovog Davis Cupa bio je Borna Gojo, 279. igrač svijeta po ATP listi.

23-godišnjak koji dolazi iz Splita slavio je protiv Alekseja Poprina, Lorenza Sonega i Dušana Lajovića, protivnika koji su po par stotina pozicija bolje rangirani od njega. Danas su Gojo i ostatak naše teniske selekcije svečano dočekani u Zagrebu, a u autobusu koji ih je vozio od aerodroma do glavnog gradskog trga odgovarali su na pitanja novinara pred kamerama HRT-a. Gojo je povodom, jučerašnjeg slavlja Hajduka nad Dinamom bio upitan da li bi prije izabrao da on osvoji Davis Cup ili Hajduk titulu prvaka države?

Kako je novi hrvatski sportski heroj odgovorio, pogledajte OVDJE.



Tagovi

Borna GojoHajduk

Ostale Vijesti