Clippersi imaju plan, Riversu novi ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.04.19. | 18:52

U menadžmentu smatraju da i dalje radi dobar posao.

Los Angeles Clippersi imali su relativno uspješnu NBA sezonu. Počeli su jako dobro, bili u samom vrhu Zapadne konferencije u prvoj petini regularne sezone, nakon čega je slijedio pad i odlazak možda najboljeg pojedinca Tobiasa Harrisa.

Na kraju su ušli u playoff kao osma ekipa Zapada, te u prvoj rundi dobro namučili aktualne dvostruke prvake i prve favorite za ovogodišnji naslov, Golden State Warriorse, uzevši im dvije pobjede u njihovoj Oracle Areni.

Sve to je navelo vlasnika Stevea Ballmera i njegov front office na zaključak kako glavni trener Glenn “Doc” Rivers radi dobar posao, te su mu produžili ugovor. Sami detalji ugovora nisu još poznati.

 

Clippersi su često ove sezone stavljani u fokus kao franšiza koja ima najbolje šanse za velika igračka unaprijeđenja za naredu sezonu, s obzirom da im se otvara puno prostora pod salary capom a ljeto će obilovati veoma širokom ponudom odličnih slobodnih agenata.

Rivers je osvojio naslov sa Boston Celticsima 2008. i nakon 22 godine vratio trofej Larryja O’Briena u Massachusetts. Od 2013. je trener Clippersa, a ukupan mu je omjer 307-185, što je uspješnost od prilično dobrih 62% pobjeda.

(foro: Reuters)

 


Tagovi

Los Angeles ClippersDoc RiversNBA doigravanje

Ostale Vijesti