Australiji VAR donio bod protiv Danske (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.06.18. | 15:54

Remi u drugom kolu skupine C.

Nogometaši Australije i Danske odigrale su danas svoje druge utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Rezultat je bio 1-1, a utakmica je obilovala polu-prilikama, a prave sto-postotne šanse nisu bile čest slučaj u današnjoj utakmici.

Ipak, vidjeli smo nekoliko dobrih pokušaja nakon centaršuteva i dalekometnih udaraca i sa jedne i sa druge strane.

Utakmica je počela odlično za Dance, već u 7. minuti došli su do vodstva.

Australci nisu dobri očistili situaciju na svojoj polovici, lopta je došla do Jorgensena u šesnaestercu koji je uspio iskontrolirati loptu i ostaviti je za natrčalog Christiana Eriksena koji je iz poluvoleja zakucava pod gredu vratara Ryana za 1-0.

 

 

Mmomčad norveškog izborniak Hareidea je kontrolirala utakmicu gotovo cijelo poluvrijeme, ali Australci poravnavaju rezultat u 38. minuti.

Nakon jednog skoka u šesnaestercu Danske, sudac je prekinuo igru da bi pregledao VAR snimku uz pomoć koje je utvrdio da je Poulsen igrao rukom te je dodijelio Dancu žuti karton i jedanaesterac za 'Socceroose'.

Loptu je, kao i protiv Francuske uzeo Mile Jedinak te je, kao i toj prvoj utakmici, golmana poslao u njegovu desnu stranu, a loptu u golmanovu lijevu za, ispostavit će se konačnih 1-1.

 

 

U drugom poluvremenu izmjenjivali su se napadi čas na jednoj, čas na drugoj strani.

Dalekometnim i pokušajima iz blizine prijetio je prvenstveno Sisto od Danaca, dok su Leckie i Mooy pokušavali na drugoj strani.

Rezultat se nije mijenjao, a s ovim bodom sigurno su zadovoljniji Danci jer sada imaju 4 boda na svom kontu, nakon pobjede u prvom susretu sa Peruom, dok je ovo Australiji bio prvi bod na Mundijalu u Rusiji.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Australska nogometna reprezentacijaDanska nogometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018

Ostale Vijesti