Arsenal na zimu kreće po najveću tursku nadu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.10.19. | 17:07

Topnici nastavljaju tradiciju kupovanja tinejdžera.

Arsenal će u zimskom prelaznom roku pokušati dovesti sjajnog veznjaka Feyenoorda Orkuna Kokcua.

Mladi 18-godišnjak je izdanak Feyenoordove škole, a na veliku scenu stupio je prošle sezone, no ove je naprosto zablistao te najavio velike stvari.

Njegove prezentacije nisu mogle proći ispod radara pa je prema pisanju Daily Maila, Arsenal za siječanj pripremio 20 milijuna eura.

Topnici mladog Turčina vide kao idealnog partnera s Metteom Guendouzijem, s kojim bi u paru bio okosnica Arsenala u budućnosti.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Arsenal keeping a close watch on 18 y/o Feyenoord wonderkid and attacking midfielder, Orkun Kökçü, who is available for around £20m. [<a href="https://twitter.com/MailSport?ref_src=twsrc%5Etfw">@MailSport</a> ] <a href="https://t.co/K3WBlCaBzo">pic.twitter.com/K3WBlCaBzo</a></p>&mdash; LTArsenal™ (@ltarsenal) <a href="https://twitter.com/ltarsenal/status/1182171419762819072?ref_src=twsrc%5Etfw">October 10, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

No, pitanje je da li će Nizozemci pristati na 20 milijuna eura za igrača koji bi već ove sezone trebao biti motor Feyenoordove momčadi te se od njega očekuju velike stvari, a samim tim bi mu i cijena mogla vrtoglavo rasti.

Također, nisu Topnici jedini koji žele mladog dragulja, Bešiktaš je jedan od klubova koji želi veznjaka u svojim  redovima te su navodno spremni platiti 23 milijuna eura.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="tr" dir="ltr">DIŞ HABER - Beşiktaş ile anılan Orkun Kökçü için 23 milyon euro<a href="https://t.co/bnf4kXmJ9e">https://t.co/bnf4kXmJ9e</a> <a href="https://t.co/XIGj7l9LKB">pic.twitter.com/XIGj7l9LKB</a></p>&mdash; FutbolArena (@futbolarena) <a href="https://twitter.com/futbolarena/status/1183032071733702659?ref_src=twsrc%5Etfw">October 12, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Kocku je Turčin rođen u nizozemskoj te je u „zemlji tulipana“ prošao sve omladinske selekcije, no odlučio se za zemlju svojih roditelja i za mladu tursku reprezentaciju upisao dva nastupa.

(foto: Screenshot Youtube, Transfermarkt)

 

 


Tagovi

transferiOrkun Kokcu

Ostale Vijesti