Novo - trenutačna Aircash uplata i isplata!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 08:55

Preuzmite aplikaciju.

Koristite Aircash aplikaciju za trenutačnu uplatu sredstava na Germania račun. Uplaćivati možete od 0-24h svim Visa, Maestro i MasterCard karticama i gotovinom na bilo kojem kiosku Tiska ili INA benzinskoj postaji te primitkom od drugog korisnika. Kada koristite karticu, dovoljno je samo prvi puta upisati podatke, a kasnije sredstva uplaćujete samo jednim klikom.

Sredstva sa svog Germania računa možete trenutačno isplatiti na Aircash novčanik, a iz Aircash novčanika u gotovini:

Na bilo kojem PBZ bankomatu, samo s unosom koda iz aplikacije, bez kartice, bez naknade. Ne moraš uopće biti klijent PBZ-a

Na kiosku Tiska ili INA benzinskoj postaji.

Dovoljno je samo upisati iznos isplate u kunama i broj mobitela kojim ste registrirali Aircash aplikaciju i Vaša sredstva s Germania računa biti će trenutačno prebačena na Aircash novčanik.

Osim putem Aircash aplikacije, na svoj korisnički račun možete trenutačno uplatiti i A-bonom. Potrebno je samo upisati 16-znamenkasti kod s bona i sredstva će odmah biti raspoloživa za igru!

A-bon možete kupiti na svim benzinskim postajama (Ina, Petrol, Crodux, Lukoil, Tifon, AdriaOil), na svim kioscima (Tisak, iNovine) i na još mnogo drugih lokacija diljem Hrvatske (Plodine, Bakmaz, Bure, ...).

Preuzmi Aircash!

App Store

Google Play

(grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

kladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti