vijest

0

Trener s najviše pobjeda u povijesti NBA lige bavi se uzgojem marihuane

02.05.2018 10:07 | Germanijak

Kakav car!

Veličina slova A A A

Don Nelson je jedan od najboljih trenera u povijesti NBA lige, a ostavio je i značajan trag kao igrač. U dresu Boston Celticsa osvojio je 5 naslova između 1966. i 1976. godine, a iako kao trener nije uspio 'zaraditi' novi prsten, u povijesti najjače košarkaške lige na svijetu upisan je kao trener s najvećim brojem pobjeda do sada. Naime, na klupi Milwaukeeja, Golden Statea, New Yorka i Dallasa Don Nelson je upisao 1.335 pobjeda što ga je stavilo na vrh popisa po broju pobjeda s 3 više od Lennyja Wilkensa, a na vrhu će ga teško tko stići. Najbliži od aktivnih trenera je Gregg Popovich koji ima gotovo 200 pobjeda manje.

Nelson je od 2010. u mirovini koju provodi na Havajima, a tamo se bavi stvarima koje najviše voli – igranju pokera i uzgoju marihuane.

„Imam dopuštenje da sadim kanabis, ovdje je to legalno. Kada sportaši ostare, onda im se svaka ozljeda iz karijere na neki način vrati, a marihuana mi pomaže da prebrodim bol bez tableta, a pomaže mi i kod stresa“, ispričao je Nelson za New York Times te se pohvalio kvalitetom svoje 'trave'.

„Sjajna je. Zove se Nellie Kush, a spoj je dvije vrste – O.G. i Hindu Kush. Hindu Kush je sjajna, dolazi iz Indije, a momak koji ju je donio ovdje mi je smiksao dvije vrste pa smo dobili Nellie Kush.“

Zna čovjek.

(Foto: Action Images)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka