vijest

0

Steffi Graf, Pete Sampras i John McEnroe vode vas na “teniski” spektakl na Šalati

09.05.2018 16:27 | Germanijak

Događaj počinje u 16 sati.

Veličina slova A A A

Legende svjetskog tenisa neće nastupiti na centralnom teniskom terenu na Šalati, već su John McEnroe, Steffi Graff i Pete Sampras imena ulaznica za spektakl koji će se u subotu, 12. svibnja, održati na mjestu na kojem je Ivo Karlović napravio svoje prve teniske korake.

BSH Šalata Open je tematski parti u sklopu Zagreb Sunset Sessionsa čiji se koncept temelji na partijanju uz zalazak sunca na jedinstvenim lokacijama u Zagrebu. BSH je, tako, već organizirao partyje na Sljemenu, krovu Muzeja suvremenih umjetnosti i na drugim atraktivnim lokacijama, a njihov sada već tradicionalni party na tvrđavi Medvedgrad profilirao se i među inozemnom publikom.

Red je sada došao na centralni teniski teren ŠRC Šalate s kojega se pruža jedinstveni panoramski pogled na Zagreb. U subotu nas tako od 16 sati do ponoći očekuje cjelodnevno sportsko i manje sportsko druženje s ekipom u teniskoj areni na vrhu centra Zagreba koji će na jedan dan, po uzoru na svjetske party destinacije, biti pretvoren u “dance” arenu s izraženim sportskim štihom.

Teniski teren bit će prekriven specijaliziranom podlogom na kojoj će se moći nesmetano plesati, bez opasnosti da se ošteti teren i time onemogući “budućim Karlovićima” adekvatno treniranje.

Na Facebook stranici ovog sportsko-glazbenog događaja promiču se legende teniskog sporta, a, tko zna, možda nekoga od njih i ugledamo. Priča se da je “Doktor Ivo” poznat i po svojem glazbenom umijeću…

Događaj počinje u 16 sati, a s obzirom na to da je koncept Zagreb Sunset Sessionsa partijanje uz zalazak sunca, ulaz će biti omogućen do 18 sati.

Ulaznice za BSH Šalata open mogu se nabaviti putem Entrio.hr sustava ili na njihovim prodajnim lokacijama.

(Foto: BHS Events)

 

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka