vijest

0

Fotogalerija: Malonogometaši Dinama iznenadili i oduševili sugrađanke za njihov dan

08.03.2018 13:08 | Germanijak

Igrači Futsal Dinama obilježili Međunarodni dan žena.

Veličina slova A A A

Ponosni na činjenicu kako su u rekordnom broju ovogodišnjeg učlanjena u njihov klub, koji je nikad ranije u godini prešao brojku od 1000 članova, čak 136 njih pripadnica ljepšeg spola, Futsal Dinamo odlučio je aktivno obilježiti Međunarodni dan žena.

Igrači prve momčadi Futsal Dinama, lidera Prve hrvatske malonogometne lige, prigodno su prošetali centrom grada, te na Cvjetnom trgu i Trgu bana Jelačića podijelili ruže mnogim pripadnicama ljepšeg spola.

"Dinamo je oduvijek bio gospodski klub i mi se time u Futsal Dinamu vodimo od prvog dana. Mi smo klub koji je baziran na članskom modelu, a od preko 1000 članova u ovoj godini, više od 10 posto su pripadnice ljepšeg spola i to nismo smjeli ignorirati i zato smo napravili ovu simboličnu akciju čestitanja njihovog dana", rekao je Matija Đulvat, kapetan kluba.

Brojne Zagrepčanke nisu skrivale oduševljene ružama, a prigodom čestitanja njihovog dana igrači su ih pozvali i na nedjeljni derbi protiv Vrgovca u Domu Sportova u 16:30 što su one redom prihvatile i najavile dolazak.

I na toj subotnoj utakmici dame mogu očekivati nova iznenađenje, jer su za prvih 100 dama pripremljeni prigodni kozmetički pokloni iznenađenja.

"S obzirom na to da su žene ipak u većini, pozivamo ih da to dokažu i na nedjeljnom derbiju protiv Vrgovca na koje ih sve pozivamo u Dom sportova, a one najbrže će na ulazu dobiti i male kozmetičke poklone iznenađenja. Eto, možda ih uskoro bude više od 20 ili 30 posto članica, a nadam se da ćemo uskoro imati i žensku momčad Futsal Dinama", kroz smijeh je ispričao Đulvat.

Osim kapetan Đulvata ruže su dijelili i Matija Capar, Vedran Matošević i trener Mićo Martić koji je pokazao staru školu šarmiranja.

"I sad vi recite da mi purgeri i Dinamovci nismo džentlmeni", našalio se trener Martić.

(Foto: Futsal Dinamo)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka