vijest

0

Crowdfunding kampanja malog hrvatskog kluba koji cilja visoko (VIDEO)

15.05.2017 14:22 | Germanijak

Mladost želi nastupiti na europskom prvenstvu u Rusiji za što mu je potrebna pomoć dobrih ljudi.

Veličina slova A A A

Aktualni prvak Hrvatske u ragbiju 7, iliti ga „malom ragbiju“, HARK Mladost želi na Europsko klupsko prvenstvu u ragbiju 7 koje će se održati u Sankt Petersburgu. No, postoji jedan problem. Mladost nema dovoljno novaca za putovanje u Rusiju u kojem ima priliku odmjeriti snage s najboljim europskim klubovima u sportu koji je nedavno postao olimpijski.

Klubu je potrebno još 3,000 dolara kako bi pokrili troškove avionskih karata za igrače, fizioterapeuta i voditelje momčadi, smještaj, opremu (liječničku i sportsku), vize, osiguranje i dodatke sportskoj prehrani.

Stoga, HARK Mladost je odlučio pokrenuti crowdfunding kampanju na stranici Indiegogo u nadi da će skupiti potrebnih 3,000 dolara i osigurati svojoj amaterskoj ekipi nastup na prvenstvu i omogućiti joj borbu s najjačim europskim klubovima u ragbiju 7.

Klub je za svaku donaciju pripremio i prigodni poklon i zahvalnicu, a ograničeni broj donatora dobit će potpisani originalni dres s turnira, dok ostali pokloni uključuju klupsku šalicu, klupski privjesak za ključeve, klupsku majicu kratkih rukava, klupsku majicu s kapuljačom, klupski magnet, lopta s potpisima svih igrača i potpisana slika s turnira.

Svoju donaciju možete izvršiti OVDJE.

(Foto: Screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka