vijest

0

Pogledajte koje ocjene su imali Conte i Guardiola u prvoj verziji Championship Managera

01.03.2018 12:29 | Germanijak

Genijalno!

Veličina slova A A A

Najpopularnija i najbolja nogometno-menadžerska igra na svijetu, Football Manager, svojedobno se, prije raskola vlasnika i programera, zvala Championship Manager, a svoje prvo izdanje imala je 1992. godine. Ipak, prve godine igra nije imala prave nazive igrača i momčadi pa se kao prva 'prava' sezona smatra ona iz 1993./94., odnosno Championship Manager 93.

Tada ste mogli igrati samo s klubovima iz engleskih liga, ali u bazi su postojali i igrači koji nisu bili na Otoku, a koje ste mogli dovesti u tamošnje klubove. Među njima su bili i sadašnji treneri Chelseaja i Manchester Cityja, Antonio Conte i Pep Guardiola. Zanimljivo je vidjeti koje su ocjene imala njih dvojica.

Conte je najbolju ocjenu, 16, imao u rubrici 'dodavanja'. S 13 je ocijenjen 'ritam' te 'izdržljivost', 12 je imao za 'oduzimanje lopte', a 11 za 'kreativnost'. Zanimljivo je da 6 dobio za 'utjecaj', 5 za 'borbenost', a 1 za 'igru glavom'. Posebno se ističe da mu je karakter opisan kao sebičan.

Sebičan je bio i Guardiola, a i on ima najveću ocjenu u 'dodavanjima', samo što je njegova tek korak do idealne – 19. Pep je 17 dobio za 'borbenost', 16 za 'izdržljivost', 14 za 'ritam' i 'kreativnost', a 10 za 'oduzimanje lopte'. Najmanje ocjene, 9, je imao za 'igru glavom' te 'utjecaj'.

Sve u svemu, Guardiola je, zasluženo, imao bolje ocjene…

(Foto: CM 93/Action Images)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka