Uhićena NBA zvijezda Brookyln Netsa radi fizičkog napada

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.09.19. | 13:51

Sramota.

New York Daily News navodi kako se napad dogodio 27. lipnja u njegovom stanu u New Yorku. Kurucs je navodno prvo rekao da će se ubiti, nakon čega je stavio ruke oko vrata svoje djevojke i počeo ju gušiti. Zatim ju je gurnuo na krevet, dva puta ošamario i bacao po krevetu toliko jako da joj je ozlijedio i rebra.

Par se zabavljao devet mjeseci, uključujući i period nakon incidenta. Dan kasnije otišli su u Las Vegas, ali su u međuvremenu prekinuli. Djevojka je napad prijavila nedavno, a Kurucs je u utorak bio na saslušanju.

Pušten je uz jamčevinu, a ima i zabranu pristupa bivšoj djevojci. Na sudu će se opet morati pojaviti 21. listopada.

Kurucs je u NBA ligu stigao 2018. godine, a na NBA draftu izabran je kao 10. izbor druge runde. Ranije u svojoj karijeri branio je boje dvaju klubova, VEF Rige i Barcelone.

U svojoj prvoj NBa sezoni mladi Latvijac u prosjeku je bilježio 8,9 poena po utakmici, 3,9 skokova i 0,8 asistencija.

Kurucs igra na poziciji niskog krila, a njegovi Brooklyn Netsi ovog su ljeta na tu poziciju jednog od najboljih, ako ne i trenutno najboljeg košarkaša na svijetu Kevina Duranta.

Iz kluba se zasada nisu službeno oglasili po pitanju ovog incidenta.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/kdMXlIkZzH">pic.twitter.com/kdMXlIkZzH</a></p>&mdash; NetsDaily (@NetsDaily) <a href="https://twitter.com/NetsDaily/status/1169051762969456640?ref_src=twsrc%5Etfw">September 4, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Rodion KurucsBrooklyn NetsNBANBA draft

Ostale Vijesti