Cibona dogovorila dolazak dvojice hrvatskih reprezentativaca

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.06.19. | 12:44

Sjajni potezi prvaka Hrvatske.

U Ciboni su očito konačno shvatili koji je jedini ispravan način slaganja momčadi. Klub koji je desetljećima bio sinonim za trošenje prevelikog novca na strane igrače, kao i zapostavljanje mladih igrača, kao da je nešto naučio nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske. 

Na putu do te titule izuzetno važnu ulogu imale su domaće snage poput Bundovića, Rogića ili mlade nade poput Gilberta, Kreše Ljubičića i Prkačina

Prema informacijama koje prenosi portal Crosarka, Cibona je odlučila nastaviti praksu dovođenja mladih igrača te je dogovorila potpis dvojice reprezentativaca. To su Toni Nakić, 20-godišnje krilo Šibenika i 22-godišnji Krešimir Radovčić, playmaker Zaboka koji je također izdanak šibenske škole. 

Radovčić se trenutno nalazi na pripremama seniorske reprezentacije koja će zaigrati na NBA ljetnoj ligi, dok je Nakić s U20 reprezentacijom. S njima će pokušati obraniti srebrnu medalju osvojenu prošle godine, a spomenimo i kako je iza njega debi u seniorskoj vrsti. U neslavno odrađenim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Nakić je odigrao posljednje dvije minute u porazu od Mađarske te je zabio jednu tricu. 

(foto: Pixsell)


Ostale Vijesti