Pongračić debitirao pobjedom u Bundesligi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.02.20. | 20:02

Dobar nastup hrvatskog nogometaša.

Osim Danija Olma, još jedan nogometaš zanimljiv hrvatskim navijačima debitirao je u ovom kolu u Bundesligi. Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Hrvatske, Marinu Pongračiću koji je ove zime stigao Red Bull Salzburg zamijenio Wolfsburgom gdje se priključio Josipu Brekalu.

Prva utakmica u novoj sredini bilo je gostovanje kod Paderborna, a on 22-godišnji stoper odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi njegovih 'Vukova' 4-2. Treba dodati kako je od udarne jedanaestorke najslabije ocijenjen igrač pobjedničke momčadi, s ocjenom 6,2, prema WhoScoredu.

Poveli su domaćini nakon prekida u 22. minuti, ali gosti samo četiri minute kasnije preko Knochea poravnavaju na 1-1. Ključan trenutak u utakmici dogodio se u 33. minuti kada je Holtmann zbog nesportskog ponašanja isključen te su igrači Paderborna ostali brojčano inferiorni na travnjaku.

To je iskoristio Ginczek koji dvama golovima (40', 6'), zabija za preokret Wolfsburga, a nadu domaćima vraća Vasiliadis u 72. minuti kada smanjuje na 3-2.

Točku na i petnaestak minuta prije kraja postavlja Maximilian Arnold golom iz slobodnog udarca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ranije danas, Koln je s uvjerljivih 4-0 porazio Freiburg, a golove su postigli Bornauw (29'), Cordoba (55'), Ehizibue (90+1') i Jakobs (90+2').

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marin Pongračić

Ostale Vijesti