vijest

0

Štrlek spreman za povratak u reprezentaciju, Duvnjak i Karačić pozitivno reagirali

17.01.2020 08:55 | Germanijak

Nadamo se da će se ovaj slučaj rasplesti po želji igrača i izbornika.

Veličina slova A A A

Uoči jučerašnje pobjede protiv Austrije, bivšim kolegama iz reprezentacije obratio se Manuel Štrlek. Igrač Veszprema otkazao je nastup za reprezentaciju na ovogodišnjem Euru, a Zoran Gobac mu je poručio da su mu vrata zauvijek zatvorena.

"Manuel je izabrao put bez povratka. On neće više igrati za nas", rekao je tom prilikom Gobac, alfa i omega PPD Zagreba i hrvatske reprezentacije.

No, Štrek je jučer objavio emotivnu poruku podrške suigračima na Instagramu, a napisao je da želi ponovno igrati za Hrvatsku, što nikad nije bilo upitno. nema nikakve dvojbe kako je Štrlek legenda reprezentacije, jedan od najboljih hrvatskih igrača od osamostaljenja, a čini se kako u ovom skandalu ima i podršku reprezentativaca!

"Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!", napisao je Štrlek.

U komentarima su pozitivne reakcije napisali Domagoj Duvnjak i Igor Karačić, a zanimljivo je da su jednako tako reagirali i sa službenog Instagram profila Hrvatskog rukometnog saveza. Njega očito ne vodi Zoran Gobac... 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka