Kawhi Leonard jasno poručio: Želim igrati samo u dva kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.06.18. | 08:56

Kako će sada reagirati San Antonio?

Gdje će završiti Kawhi Leonard? To je jedno od glavnih pitanja posljednjih dana u NBA ligi. Nakon što je jedan od najboljih košarkaša na svijetu objavio kako ne želi više igrati za San Antonio pojavilo se mnoštvo potencijalnih scenarija za nastavak karijere, a jučer su svi oni svedeni na dva.

Naime, američki ESPN donosi kako je Leonard odlučan da želi igrati u Los Angelesu, radije u Lakersima, ali ne bi imao ništa protiv nastupa za Clipperse. Naravno da ga Spursi mogu poslati u trade u bilo koju NBA momčad, ali malo koji klub će se odlučiti za takav potez kada se zna da Leonardu ugovor istječe 2019. te da je on odlučio svim drugim klubovima, osim onih iz Los Angelesa, reći kako nema namjeru potpisati novi ugovor nakon što mu istekne postojeći. To znači da bi svi drugi klubovi Leonarda dobili samo na godinu dana, a to je malo kome u interesu.

Ovakvom odlukom su Spursima zavezane ruke za potencijalni trade, a zanimljivo je kako su se Leonard i Gregg Popovich jučer po prvi put susreli nakon nekoliko mjeseci. Leonard je odbijao sve sastanke jer je bio povrijeđen nekim izjavama trenera, ali ipak je pristao da sjedne s Popom za stol u San Diegu. Detalji razgovora nisu poznati.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kawhi Leonard

Ostale Vijesti