Neki novi klinci

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 10:35

Talentirani klinac napada veliku scenu.

15:20 FRITZ – BERDYCH (Igrač 1 će pobijediti na meču, tip 1, tečaj 1,40)

Od 15:20 sati na rasporedu je prvo kolo Wimbledona između Fritza i Berdycha.

Fritz je talentirana nadolazeća zvijezda svjetskog tenisa, drugi najmlađi američki igrač u povijesti koji je igrao finale nekog ATP turnira. Dolazi iz teniske obitelji, majka Kathy May je bila top 10 igračica, dok je otac također bio profesionalni igrač, a kasnije i trener olimpijske reprezentacije SAD-a. mladi 21-godišnji Amerikanac je trenutno 31 igrač svijeta, no uskoro ga možemo očekivati u društvu najboljih. Sjajnu formu prezentirao je prošlog tjedna kad je uzeo naslov u Eastbournu i dokazao kako se sjajno snalazi na travi.

Njegov protivnik je veteran Berdych, koji je još uvijek opasan igrač, ali smo ipak mišljenja da je prošao svoj zenit. Njegova prednost je iskustvo igranja na velikoj sceni, na sva četiri Grand Slama je bio najmanje u polufinalu, a najbolji rezultat u Wimbledonu mu je finale iz 2010.godine.

Iako ne znamo kako će na mladog Fritza utjecati igranje na ovako jakom turniru, međutim mi ćemo se osloniti na njegov talent i formu. Naš prijedlog je da će Fritz pobijediti veterana i proći u drugi krug.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

kladioničarski danprijedlozi i tipovibet analizabet vodič

Ostale Vijesti