Hajduk bez dva prvotimca ide po prvu pobjedu protiv Gorice (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.08.19. | 15:50

Utakmica počinje u 18 sati.

Nogometaši Hajduka od 18 sati na Poljudu dočekuju  Goricu. Momćad je to koja je prošle godine u sva četiri međusobna ogleda prošla neporaženo, ostvarivši dvije pobjede. U međuvremenu se dosta toga promijenilo u Hajduku, dok je Gorica pokazala da se pretvara u stabilnog prvoligaša, ono što je i bio cilj vrhuške kluba kada su ulazili u prvoligaško društvo.

ODIGRAJ Hajduk – Gorica

Za večerašnji susret, trener Damir Burić može računati na udarne napadačke igle u vidu Jaira, Caktaša, Eduoka i Dolčeka, dok jedino neće biti Marina Jakoliša koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona zarađenog protiv Slavena. Osim njega, koji je još prinova, Šolta ne može računati na usluge stopera Stefana Simića (tri žuta kartona) te vratara Josipa Posavca (oporavak od ozljede).

Specijalna ponuda Germania Sport kladionice za utakmicu Hajduk - Gorica

S druge strane, trener gostiju, Sergej Jakirović dolazi na Poljud bez novog pojačanja Hamada, koji još nije dobio pravo nastupa, a osim njega nema ozlijeđenog Maloče. Međutim, u ekipu se vratio Mario Marina koji je bio odsutan prošlog kola zbog osobnih razloga. Glavni napadački aduti Goričana svakako su Kristijan Lovrić, Cherif Ndiaye i Farouk Miya, za kojima su interes pokazali brojni turski klubovi, od kojih su najglasniji bili u Trabzonsporu.

Predviđeni sastavi:

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

HNK Gorica

Ostale Vijesti