vijest

0

Preokret u slučaju Mandžukić: Ostaje u Serie A, dogovor već postignut

17.10.2019 11:24 | Germanijak

Ako je ovo točno, bivši topnik Vartrenih ne bi trebao imati problema s aklimatizacijom.

Veličina slova A A A

Iako se već mjesecima priča o njegovom prelasku u Manchester United, čime bi postao prvi Hrvat u jedinom klubu među najvećima na svijetu koji u svojim redovima nije imao našeg nogometaša, te se ta priča posebno intenzivirala zadnjih dana, izgleda da je došlo do velikog obrata kad je u pitanju njegova budućnost.

Super Mario neće Otokom zamijeniti Poluotok, već će na njemu ostati. Samo će iz Torina preseliti u Milan, kako tvrdi Il Giornale a prenose Sportske novosti, koji je prvi lansirao tu vijest. Za našeg bivšeg reprezentativnog napadača su se interesirala oba milanska velikana, ali Juve daje prednost crveno-crnima s obzirom da s njima ima bolje odnose nego s Interom.

U slučaju realizacije ovog transfera u klubu će ga raširenih ruku dočekati Zvonimir Boban i Ante Rebić, a trenutno je u Juventusu u status svojevrsne hibernacije, s obzirom da je novi trener Maurizio Sarri jasno dao do znanja da njega više ne računa, između ostalog i time što ga nije prijavio za Ligu prvaka. U ovoj sezoni još uvijek čeka službeni nastup za Juventus, a pitanje je hoće li do njega uopće doći prije nego promijeni sredinu.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka