Osvajač Lige prvaka zabio Osijeku, ali izvučen remi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 17:10

Odigrana druga pripremna utakmica.

Nogometaši Osijeka odigrali su drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. U austrijskom Leobenu, Slavonci su se susreli s češkim prvoligašem Banikom iz Ostrave, a rezultat je bio 1-1.

Gol za vodstvo Čeha u 52. minuti zabio je bivši napadač Liverpoola, s kojim je osvojio naslov pobjednika u Ligi prvaka 2005. godine, Milan Baroš. Legendarni češki reprezentativac ulazi u treću sezonu s dreskom Banika na sebi, a to je ujedno klub u kojem je I započeo nogometnu karijeru.

Nosio je Baroš još dres i Slovana, Mlade Boleslav i Antalyaspora, a najviše je dao u redovima Redsa i Galatasaraya. Igrao je još i za Aston Villu te Lyon.

Ipak, ni takva ikona nije bila dovoljna Baniku da dođe do pobjede protiv hrvatskog prvoligaša. Gol za remi Osječana zabio je napadač Marko Dugandžić u 88. minuti utakmice.

Bila je ovo druga pripremna utakmica Osječana, a u prvoj su upisali poraz od rumunjskog Cluja rezultatom 2-1.

Nesvakidašnja situacija dogodila se nogometašima Osijeka jer su danas odigrali i drugu pripremnu utakmicu. U remiju 3-3 s Mattersburgom golove su zabijali Antonio Mance (4'), Mirko Marić (17') i ponovno Dugandžić (80').

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marko DugandžićMilan Baroš

Ostale Vijesti