TRANSFERI (5.1.): United nudi 50 milijuna eura i Lingarda za zvijezdu hita Premier lige

Vrijeme Čitanja: 7min | ned. 05.01.20. | 22:00

I danas s nama pratite najzanimljivije glasine, vijesti i transfere sa zimske nogometne tržnice.

22.00 Zaključujemo današnji dan na zimskoj transfer tržnici. Čitamo se i sutra!

21.35 Predsjednik Rennesa: Kontaktirali su nas europski velikani vezano za Edouarda Camavingu, ali jedan od njih nije Real Madrid.

 

 

21.15 Nastavljamo u ritmu vratara, a sada se javio i talijanski calciomercato koji donosi informaciju kako je Juventus potpisao novi ugovor sa svojom "jedinicom" Wojciechom Szczesnyim, a od današnjeg dana zarađivat će sedam milijuna eura godišnje.

20.50 Vratar Borussije Dortmund Roman Burki izjavio je kako očekuje novi ugovor od svojeg kluba: "Ne mogu se zamislit nigdje drugdje osim u Dortmundu", izjavio je za Švicarac za njemačke medije

20.25 Manchester United je obnovio interes za Brunom Fernandesom, fantastičnim ofenzivnim veznjakom portugalskog Sportinga.

20.05 Britanski mediji javljaju kako su na Adamu Traorea "bacili oko" Liverpool i Manchester City, ali su ih Vukovi ohladili budući da za njega traže minimalno 70 milijuna funti!

19.50 Sheffield United zainteresiran je za dovođenje napadača rumunjskog Cluja Billela Omranija, javlja The Sun.

19.20 Nekadašnji trener Tottenhama odbacio je svaku mogućnost da jednog dana preuzme klupu Barcelone.

 

 

18.50 Hadjuk želi dovesti napadača Dinama? Opširnije OVDJE

18.20 Britanski mediji, točnije metro.uk piše o tome kako je Gabriel Barbosa na meti Chelsea, dok bi put Intera iz Milana mogao Olivier Giroud.

18.00 Službeno: Norveški napadač Herman Geelmuyden novi je igrač PSV-a.

17.22 – Dinamov stoper napustio je Maksimir.

17.06 – Službeno: Andy King se vraća u Liecester iz Glasgow Rangersa, i to prije nego što je predviđeno. Nije zadovoljio Stevena Gerrarda, tako da je novi/stari suigrač Filipa Benkovića, a već bivši Borne Barišića.

 

 

16.55 – Navodno, ali jako navodno, za Adamu Traorea se raspituju Manchester City, Barcelona i Liverpool. Cijena ovom projektilu od igrača je 82 milijuna eura. Ali ponavljamo – s popriličnom rezervom uzeti ove glasine.

16.28 – Fabio Borini gotovo sigurno napušta Milan. Krilni igrač nije na popisu igrača za utakmicu sa Sampdorijom. Među zainteresiranima se spominju Genoa, Torino i Fiorentina.

16.10 – Bivši igrač Dinama Sulejman Krpić napustio je Sarajevo i iz Željezničara otišao put Južne Koreje. Kao zamjenu na Grbavicu će doći Ivan Lendrić, bivši napadač Hajduka, koji se vraća u dobro poznatu okolinu.

15.49 - Danny Drinkwater vraća se u Chelsea, ali samo privremeno. Ponovo će na posudbu, no još se ne zna točno gdje. U igri su Aston Villa i Bešiktaš.

15.28 – Prema najnovijim informacijama s kojima raspolaže engleski The Sun, desetka Chelsea i ponajbolji igrač Lampardove družine, Brazilac Willian, ove bi zime mogao napustiti Stamford Bridge. 

15.11 SLUŽBENO: Galatasaray je vratio Henryja Onyekurua iz Monaca na posudbu do kraja sezone za 750 tisuća eura.

14.54 - Trakavica za Meriha Demirala na relaciji Juventus - Leicester City nastavlja se. Jučer ujutro Brendan Rodgers ponudio je 30.000.000 eura za turskog braniča, ali je ta ponuda odbijena. Poslijepodne su ponudili posudbu pa otkup na koncu sezone za 35.000.000 eura, a sad nude 40.000.000 eura.

14.42 - Atalanta i Torino pregovaraju oko napadača Muse Borrowa. Torino nudi 15.000.000, a Corriere dello Sport piše da Atalanta traži milijun eura više.

14.27 - Jučer se nagađalo kako je Frank Lampard zainteresiran za Bayernovog Davida Alabu te je spreman ponuditi 65.000.000 eura za njega, ali na današnjoj konferenciji za medije bavarskog giganta poručili su kako Austrijac nije na prodaju.

14.11 - SLUŽBENO: Marko Marin prešao je iz Crvene zvezde u saudijski Al Ahli.

14.03 - Ante Rebić pokušava isposlovati povratak u Eintracht Frankfurt.

13.51 - Hakim Ziyech dobio je zeleno svjetlo za odlazak iz Ajaxa. Cijena će biti 50.000.000 eura, a on će birati između Arsenala i Tottenhama. Oba londonska giganta su zainteresirana, ali engleski mediji nagađaju kako su Mourinho i društvo za dužinu čamca ispred Topnika.

13.31 - Tottenham je napravio ključan korak u dovođenju Norwichevog beka Maxa Aaronsa. Ponudio je 15.000.000 eura za njega i sad čeka odgovor Kanarinaca. Navodno je odustao od Bilićevog Nathana Nathana Fergusona.

13.20 - Marko Marin je u Jeddahu na potpisu ugovora s Al Ahlijem, a trenutačno obavlja liječnički pregled.

13.00 - Novi detalji transfera Jeana Clairea Todiboa u Milan i nove komplikacije. Otkriveno je kako će posudba uključivati otkupnu klauzulu, ali zapelo je oko njezinog iznosa.

12.45 - GOTOVO: Edinson Cavani stiže u Atletico Madrid! Ugovor na dvije godine i bit će potpisan 1. veljače, što znači da će Matador u Madrid doći tek na ljeto kao slobodan igrač, kad mu istekne suradnja s PSG-om. Pisali smo već kako su se klubovi dogovorili, ali tad je bilo govora o trogodišnjem ugovoru. Di Marzio sad tvrdi kako je ipak riječ na ugovoru na dvije sezone i to od ljeta.

12.32 - Bivši nogometaš Dinama, Zrinjskog i Partizana, Goran Zakarić, uskoro će postati slobodan igrač. Na startu sezone preselio je u rumunjsku Universitateu, ali nakon samo pola godine će dobiti slobodne papire jer trener nije bio zadovoljan njegovim učinkom. Klubovi u BiH prate situaciju...

12.15 - Napoli traži krilnog napadača, a Gennaro Gattuso navodno je bacio oko na dvojicu igrača. Prvi je Mateo Politano za kojeg je spreman u suprotnom smjeru postati Fernanda Llorentea. Antonio Conte traži još jednog napadača i ne bi imao ništa protiv trampe. Drugi je Yannick Ferreira Carrasco, koji želi pobjeći s Dalekog istoka.

11.55 - Izet Hajrović preko agenta je demantirao jučerašnju vijest Sportskih novosti da ima ponude iz Championshipa i da ga Modri žele dati besplatno.

11.39 - Dolazak 38-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića u Milan vjerojatno je najzvučniji transfer ove zime. Iskusni švedski as nije jedini "old timer" u svjetskom nogometu. Ima ih za cijelu momčad.

11.28 - Arsenal i Tottenham veliki su rivali na nogometnim travnjacima, a ove zime, čini se, bit će i za pregovaračkim stolom. Naime, otkrivena im je već treća zajednička meta za tekući prijelazni rok. Nakon Thomasa Lemara i Maxa Aaronsa, sad se oboje raspituju i o mogućem dovođenju Ajaxovog Hakima Ziyecha. Nizozemci traže za njega 50.000.000 eura.

11.24 SLUŽBENO - Toulouse će biti u potrazi za novim trenerom jer je Antoine Kombuare od danas na burzi rada. Klub je na društvenim mrežama objavio smjenu.

11.18 - Topnici nastavljaju tragati za stoperom. Najizgledniji je dolazak Jeromea Boatenga iz Bayerna, ali Arsenal bi ga najprije posudio pa otkupio na koncu sezone.

11.03 - Roma je oduševljena Chrisom Smallingom, ali on ne želi srljati s odlukom o selidbi u vječni grad. Priopćio je čenicima Vučice kako će na koncu sezone odlučiti o nastavku karijere.

10.52 - Carlo Ancelotti je zaposlen u plavom dijelu Liverpoola. Pregovara s Real Madridom oko dovođenja Jamesa Rodrigueza na posudbu, a istovremeno traži novi dom svom napadaču Cenku Tosunu. Crystal Palace se javio, a pregovori bi uskoro trebali započeti.

10.41 - Arsenal peca u Amsterdamu, navodno se raspituju kod Marca Overmarsa za Hakima Ziyecha. Kopljanici za svoju zvijezdu traže 50.000.000 eura.

10.35 - Bomba iz susjedstva. Mozzartsport doznaje da je Crvena zvezda prodala svog najboljeg igrača Marka Marina u Al Ahli.

10.22 – Emmanuel Adebayor bi se mogao vratiti na Otok, navodno je ponuđen Aston Villi. Čekamo reakciju Engleza kojima nedostaje napadač.

10.11 - Pomalo senzacionalna glasina, engleski mediji tvrde kako je West Ham uskočio u utrku za dovođenje Napolijevog Kalidoua Koulibalyja. Pomalo ambiciozno jer talijanski gigant ni ne sluša ponude manje od 100.000.000 eura, ali vidjet ćemo što će se izroditi od svega toga...

10.01 - Real je obavio prvi posao. Marca piše da je dogovorio veznjaka za 30.000.000 eura, ali će pričekati dva tjedna sa službenom objavom kako ne bi upao u probleme. Više OVDJE.

9.55 - Juventus je navodno već dugo u kontaktu sa zastupnicima Chelseajevog Emersona Palmierija. Stara dama razmišlja o vraćanju Luce Pellegrinija s posudbe iz Cagliarija ili kupnji novog lijevog beka, a talijanski reprezentativac čini im se kao dobra opcija. Lampard bi prodao, a Emerson bi rado natrag u Italiju, jer želi biti na oku talijanskom izborniku uoči Eura.

9.42 - Manchester United traži polušpicu i po mogućnosti bi htio polušpicu koja nešto može zabiti. Ocjenili su da je pravi čovjek za njih Leicester Cityjev povremeni engleski reprezentativac Jamie Maddison. Mirror ekskluzivno doznaje kako će Crveni vragovi ponuditi 50.000.000 eura plus impotentnog Jessea Lingarda, koji jednostavno ne zabija dovoljno golova. Maddison bi mogao biti rješenje kroničnog nedostatka golova jer je ove sezone u 20 nastupa zabio šest komada.

9.08 - Talentirani bivši Hajdukovac Luka Dumančić ide iz Leccea na polugodišnju posudbu, ali ne u trećeligaša Viterbese kao što smo jučer napisali, nego u Gozzano, koji također igra u Serie C.

8.37 - Rutina je majka kažu, a nama je u rutinu ušlo započinjati transferni blog najnovijim i najzanimljivijim događajima vezanima uz domaće klubove i igrače. Mislav Oršić, junak Dinamove polusezone, već je odbio dvije ponude i čeka rasplet svoje situacije. 

8.00 - Dan peti je, a zimski prijelazni rok polako, ali sigurno kuha. Zasad još nema bombastičnog transfera koji će zatresti zemaljsku kuglu i promijeniti instantno odnose u nogometu, ali takvi su ionako rezervirani za ljeto. Zima je rezervirana za estetske korekcije momčadi, ali nikako za krupnije zahvate. OVDJE provjerite što se jučer događalo na nogometnoj pjaci pa se vratite na današnju dozu.

(foto: Pixsell, Reuters)


Tagovi

Zimski prijelazni rokprijelazni roknogometni transferitransferi uživotransferi

Ostale Vijesti