Ivica Zubac from Chitlook: Hrvatski centar u reklami za Lexus progovorio o svom životu u LA-u (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.12.19. | 13:03

Nije bez razloga startni centar prvih favorita za naslov.

216 centimetara visoki Ivica Zubac jako se dobro uklopio u ovogodišnji roster Los Angeles Clippersa. Startni je centar, uredno trpa sve što mu suigrači prirede, a i dosta ''otpadaka'', s tim da se mora naglasiti da je dosta čvrst oko obruča i svaku situaciju koju može okončava autoritativnim zakucavanjima.

Ono što posebno veseli da je obrembeno odličan kad je u pitanju zaštita obruča. Imao je vrijeme prilagodbe s obzirom da je već proveo polovicu prošle sezone u momčadi koju vodi Doc Rivers, ali također i puno radi na sebi. To se, između ostalog, vidi na najnovijem reklamnom videu za kampanju proizvođača luksuznih automobila Lexus.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/thBmlYjGHvo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

„Dolazim iz malog gradića, a moj bratić je već igrao u NBA. Pa sam pomislio da bih mogao i ja.“, podsjetio nas je sve skupa na NBA epizodu Zorana Planinića.

„Iz grada sam koji nema ni kino i broj svega pet tisuća ljudi, a Los Angeles je ogroman. Kad se vozim na utakmicu idem uvijek istom rutom i slušam glazbu uvijek na istoj glasnoći. Opremu na sebe navlačim uvijek istim redoslijedom: tajice, čarape, podmajicu, dres, kratke hlače, donji dio trenirke, rukav, ''hudicu'', tenisice.“, progovorio je o svojjim ritualima, sličnim kakvima je sklono velik broj sportaša.

Nakon toga otišao je kod krojača na mjerenje za potrebe izrade odijela, s obzirom da se Zu i njegova zaručnica Kristina Prišč namjeravaju ''uzeti'' narednog ljeta u Mostaru. Logično, igraču je teško, gotovo nemoguće, naći adekvatno odijelu u serijskoj proizvodnji.

„Vidim se kroz cijelu krijeru u L.A.-u i sa nekoliko prstena osvojenih s Clippersima. Ali najvažnije mi je da budem dobra osoba i dobru obitelj.“, zaključio je simpatični Čitlučanin.

 

(foto: screenshot)

 


Tagovi

Ivica ZubacLos Angeles ClippersNBADoc Rivers

Ostale Vijesti